reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie na tym moja wiedza nt pietruszki też się konczy.. jedna pani mnie ochrzanila że to ponoć wczesnoporonne ziolko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak samo jak miety nie wolno pić podczas kp bo hamuje laktacje.. bzdura.. jak wszystkie tematy o diecie ciezarnych czy karmiacych matek. Jasne ze trzeba obserwowac co sie dzieje z nami z dzieckiem , bo moga byc jakies uczulenia, odczyny.. ale bez przesady..

reklama
My to od początku równo jedziemy chyba. Ktory cykl Ci sie zaczął? Bo się pogubiłam już.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
3 =)

Ja ogolnie uwazam ze bez przesady z ciaza ,jak sie je normalnie i tak wiadomo ze kazdy stara sie wtedy jesc zdrowo to wszystko jest ok, byle by nie jesc surowego miesa i ryb no i ogolnie smieciowego przetworzonego zarcia i napoi typu cola czy redbule ale to tylko moje zdanie.

Ja ogolnie uwazam ze bez przesady z ciaza ,jak sie je normalnie i tak wiadomo ze kazdy stara sie wtedy jesc zdrowo to wszystko jest ok, byle by nie jesc surowego miesa i ryb no i ogolnie smieciowego przetworzonego zarcia i napoi typu cola czy redbule ale to tylko moje zdanie.
No jasne. Ja na szczęście ani za sushi nie przepadam, ani tatar mnie nie kręci tak że z surowym mięsem nie będzie u mnie problemu. W ciąży z mloda musialam zawsze mieć ze sobą sok marchewkowy :-) najlepiej marchewkowo jabłkowy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry