reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie na tym moja wiedza nt pietruszki też się konczy.. jedna pani mnie ochrzanila że to ponoć wczesnoporonne ziolko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak samo jak miety nie wolno pić podczas kp bo hamuje laktacje.. bzdura.. jak wszystkie tematy o diecie ciezarnych czy karmiacych matek. Jasne ze trzeba obserwowac co sie dzieje z nami z dzieckiem , bo moga byc jakies uczulenia, odczyny.. ale bez przesady..

reklama
My to od początku równo jedziemy chyba. Ktory cykl Ci sie zaczął? Bo się pogubiłam już.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
3 =)

Ja ogolnie uwazam ze bez przesady z ciaza ,jak sie je normalnie i tak wiadomo ze kazdy stara sie wtedy jesc zdrowo to wszystko jest ok, byle by nie jesc surowego miesa i ryb no i ogolnie smieciowego przetworzonego zarcia i napoi typu cola czy redbule ale to tylko moje zdanie.

Ja ogolnie uwazam ze bez przesady z ciaza ,jak sie je normalnie i tak wiadomo ze kazdy stara sie wtedy jesc zdrowo to wszystko jest ok, byle by nie jesc surowego miesa i ryb no i ogolnie smieciowego przetworzonego zarcia i napoi typu cola czy redbule ale to tylko moje zdanie.
No jasne. Ja na szczęście ani za sushi nie przepadam, ani tatar mnie nie kręci tak że z surowym mięsem nie będzie u mnie problemu. W ciąży z mloda musialam zawsze mieć ze sobą sok marchewkowy :-) najlepiej marchewkowo jabłkowy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry