Ewarut
Fanka BB :)
Chciałabym by się udało teraz. Dziękuję [emoji8]I tegoz dzieciatka wlasnie Ci zycze kochana=)
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym by się udało teraz. Dziękuję [emoji8]I tegoz dzieciatka wlasnie Ci zycze kochana=)
Trzymam kciuki, żeby się udało :*Chciałabym by się udało teraz. Dziękuję [emoji8]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obys miala taki cudowny urodzinowy prezentTrzymam kciuki, żeby się udało :*
Z ciekawości sprawdziłam sobie w naszym kalkulatorze BB datę porodu gdyby tak się udało w tym cyklu zajść, określiłam sobie długość cykli na 30 dni bo nigdy przed braniem anty krótszych nie miałam i wyszło mi, że urodziłabym w swoje urodziny 11 lipca Kurka a zawsze chciałam być w czerwcowych mamach haha
Jotka <3 Tyle, że kalkulatory liczą od pierwszego dnia cyklu a do zapłodnienia dochodzi mniej więcej 2 tyg później więc jest szansa wstrzelić się jeszcze w czerwiecObys miala taki cudowny urodzinowy prezent
No niby jest ale lepiej o czasie =).Jotka <3 Tyle, że kalkulatory liczą od pierwszego dnia cyklu a do zapłodnienia dochodzi mniej więcej 2 tyg później więc jest szansa wstrzelić się jeszcze w czerwiec
To praktycznie idziemy leb w lebEhh..4dc u mnie ;-)
I powiem Ci ze tez chciala bym miec takie podejscie jak Ty bo wyluzowala bym i moze akurat by mi sie udalo a tak nakrecona chodze.Alw ja porprostu nie mam parcia takiego na ta ciążę, chce zeby w ogole moj syn moglbyc starszym bratem, ale nie az tak bardzo zebym miala płakać po kazdej nie udanej probie. Ja ciagle nie jestem u zekonana czy znowu chce przechodzic prEz ro wszystko. =) i to nie jestryby nastawienie negatywne tylko obojetne raczej=) jak niena teraz to później=)
Olu kazda kobieta ciaze przechodzi inaczej ale nie jest zle. Ja uwazam ze to wspaniale czuc drugiego czlowieczka w sobie Moja ciaza byla ksiazkowa ale polog mnie wnerwial nieziemsko zreszta tak jak @Ja mimo, że w ciąży nigdy nie byłam i nawet nigdy wcześniej tak poważnie o samym zaciążeniu nie myślałam to teraz gdy przyszło co do czego, to miesza mi się radość, podekscytowanie, ciekawość ze strachem i obawą jakby to było gdybym zaszła. Trochę mnie stresuje sam fakt chodzenia z brzuszkiem i potem poród. Ale chyba dziewczyny nie jest tak źle jak się może wydawać niedoświadczonej staraczce?