reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pewnie nie wytrzymam do terminy @ i znając mnie zrobię tak jak w ciąży z synem wcześniej test. 27dc i test pozytywny [emoji14] teraz data @ na 25, więc testować pewnie będę 23/24 października. Dłużej i tak nie wytrzymam [emoji24]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wytrzymasz! Twarda musisz być, nie mientka [emoji6]

reklama
No racja. Najśmieszniejsze jest to ze jak się nie starasz to od @ do @ leci tak szybciutko. Ledwo się jedna kończy i zaraz się druga zaczyna a przy staraniach to cała wieczność :)
Mi od @ do owu bardzo szybko leci czas ale za to od owu do terminu następnej @ strasznie szybko się ciągnie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A u Ciebie który miesiąc starań ? :*

Póki co 9cs w trakcie. Dzisiaj mam 5dc takze jak M wroci z popołudniówki zaczynamy staranka bo az mnie juz nosi. Prawie tydzien bez seksu! Katorga normalnie jakas!
A o córę poszlo szybko bo z bylym zrobilosmy ją w 8 cs.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie tym razem to nawet cycki nie bolą a zazwyczaj zaczynaja już krótko po owulacji może dlatego jakaś wyjątkowo cierpliwa jestem bo wiem ze nic z tego i nie spieszy mi się do kolejnego rozczarowania :)

Dziewczyny ale ze mnie debil. Zgubilam stowę a chcialam isc na male zakupy. Teraz muszę czekac do jutra aż M da mi swoją kartę :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Póki co 9cs w trakcie. Dzisiaj mam 5dc takze jak M wroci z popołudniówki zaczynamy staranka bo az mnie juz nosi. Prawie tydzien bez seksu! Katorga normalnie jakas!
A o córę poszlo szybko bo z bylym zrobilosmy ją w 8 cs.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No mój były (całe szczęście że nie mąż) okazało się że jak się staraliśmy to ćpał wtedy.. także raz dziękuję Bogu że mam zdrowe dziecko, a druga sprawa że pewnie przez używki nie był na tyle płodny żeby poszło jak trzeba. Mój prawie mąż akurat zdrowy tryb życia i bez używek więc mam nadzieję że pójdzie szybciej. Młody ma 3 lata więc akurat czas na rodzeństwo

Mnie tym razem to nawet cycki nie bolą a zazwyczaj zaczynaja już krótko po owulacji może dlatego jakaś wyjątkowo cierpliwa jestem bo wiem ze nic z tego i nie spieszy mi się do kolejnego rozczarowania :)
Mnie w tym cyklu wyjątkowo mocno cycki bolaly az sie dotykac nie moglam a sutki to jak papierem sciernym tak ze....eh. No coz. W wiekszosci przypadkow cycki tylko trche mnie bolą to wiem ze wtedy nic nie jest na rzeczy. A raz tylko mnie wczesniej od poczatku staran tak mocno bolaly, jak mi się @ w czwrwcu 8 dni spoznila

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja poprzedni cykl mam taki że od owu do @ ból piersi :/ i w tamtym miesiącu jak nigdy 6 dni spóźnienia. Już myślałam że wpadliśmy (dlatego tak się na dziecko drugie nakręciliśmy) bo tak odwlekalismy starania, a po tej sytuacji stwierdziliśmy że na co my wogole czekamy. W grudniu ślub, młody trzy lata, oboje stała praca to lepszego momentu nie będzie

Do góry