reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mój były (całe szczęście że nie mąż) okazało się że jak się staraliśmy to ćpał wtedy.. także raz dziękuję Bogu że mam zdrowe dziecko, a druga sprawa że pewnie przez używki nie był na tyle płodny żeby poszło jak trzeba. Mój prawie mąż akurat zdrowy tryb życia i bez używek więc mam nadzieję że pójdzie szybciej. Młody ma 3 lata więc akurat czas na rodzeństwo

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to mam rozumiec ze tez wychowujesz dziecko wspolnie z nowym partnerem jak i ja?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja poprzedni cykl mam taki że od owu do @ ból piersi :/ i w tamtym miesiącu jak nigdy 6 dni spóźnienia. Już myślałam że wpadliśmy (dlatego tak się na dziecko drugie nakręciliśmy) bo tak odwlekalismy starania, a po tej sytuacji stwierdziliśmy że na co my wogole czekamy. W grudniu ślub, młody trzy lata, oboje stała praca to lepszego momentu nie będzie

Ha. To ja mam dylemat. Bo slub w sierpniu. Czy jak sie teraz w pazdzierniku nie uda to czy na listopad przerwac starania? Bo termin porodu wypadalby mi w okolicach ślubu zakladajac ze w listopadzie by się udalo.. Albo przesunąć termin slubu na wczesniej wtedy?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A to mam rozumiec ze tez wychowujesz dziecko wspolnie z nowym partnerem jak i ja?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tak zgadza się :) od ex odeszłam jak mały miał 6 tygodni. Więc on nawet biologicznego ojca nie zna, nie ma z nim kontaktu. A z kolei z moim zamieszkaliśmy razem jak mały miał 15 miesięcy. Więc to jedyny tata którego zna i z którym jest związany

No wlasnie wszystko torebke kurtke kieszenie przeszukane no i dupa :-/ stowy jak nie bylo tak nie ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Na spokojnie poszukaj, może odłożyłas na szafkę gdzie czy coś. Moja klientka ostatnio pisze do mnie czy nie zostawiła u mnie portfela bo nigdzie nie ma, że musiała zgubić. Okazało się że do reklamówki włożyła z zakupami :)

Tak zgadza się :) od ex odeszłam jak mały miał 6 tygodni. Więc on nawet biologicznego ojca nie zna, nie ma z nim kontaktu. A z kolei z moim zamieszkaliśmy razem jak mały miał 15 miesięcy. Więc to jedyny tata którego zna i z którym jest związany

To się ciesz. Że tak Ci się udalo. Ja mam odrobinę trudniej bo mloda dekadę w czerwcu skonczyla, a od jej ojca odeszlam jak mloda miala skonczone 8 lat, wtedy z M zamieszkalismy. Na poczatku mloda szybko polubila M i mowila na niego tatuś nawet, ale nagle tatus stulecia sobie przypomnial jakim to wspanialym pjcem jest i diabli wzieli wszystko. Ale poki co sytuacja spokojna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na spokojnie poszukaj, może odłożyłas na szafkę gdzie czy coś. Moja klientka ostatnio pisze do mnie czy nie zostawiła u mnie portfela bo nigdzie nie ma, że musiała zgubić. Okazało się że do reklamówki włożyła z zakupami :)

Raczej nie ma szans na to bo wczorajsze spodnie puste kieszenie, w torebce wczoraj mialam tylko bilet i saszetke z dokumentami no i klucze, a w portfwlu oprocz stowy jeszcze kasa na dodatkowa ksiazke z angielskiego co mloda ma zaniesc jutro do szkoly i ta nieszczesna stowa. No i drobne ktore mam zawsze jak do piekarni ide. Mam tylko ta kase na ksiazke i drobne a stowa wyparowala :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ha. To ja mam dylemat. Bo slub w sierpniu. Czy jak sie teraz w pazdzierniku nie uda to czy na listopad przerwac starania? Bo termin porodu wypadalby mi w okolicach ślubu zakladajac ze w listopadzie by się udalo.. Albo przesunąć termin slubu na wczesniej wtedy?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Miejmy nadzieję że się teraz uda :D i nie będziesz musiała mieć dylematu :*

reklama
Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]

Do góry