reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mój były (całe szczęście że nie mąż) okazało się że jak się staraliśmy to ćpał wtedy.. także raz dziękuję Bogu że mam zdrowe dziecko, a druga sprawa że pewnie przez używki nie był na tyle płodny żeby poszło jak trzeba. Mój prawie mąż akurat zdrowy tryb życia i bez używek więc mam nadzieję że pójdzie szybciej. Młody ma 3 lata więc akurat czas na rodzeństwo

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to mam rozumiec ze tez wychowujesz dziecko wspolnie z nowym partnerem jak i ja?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja poprzedni cykl mam taki że od owu do @ ból piersi :/ i w tamtym miesiącu jak nigdy 6 dni spóźnienia. Już myślałam że wpadliśmy (dlatego tak się na dziecko drugie nakręciliśmy) bo tak odwlekalismy starania, a po tej sytuacji stwierdziliśmy że na co my wogole czekamy. W grudniu ślub, młody trzy lata, oboje stała praca to lepszego momentu nie będzie

Ha. To ja mam dylemat. Bo slub w sierpniu. Czy jak sie teraz w pazdzierniku nie uda to czy na listopad przerwac starania? Bo termin porodu wypadalby mi w okolicach ślubu zakladajac ze w listopadzie by się udalo.. Albo przesunąć termin slubu na wczesniej wtedy?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A to mam rozumiec ze tez wychowujesz dziecko wspolnie z nowym partnerem jak i ja?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tak zgadza się :) od ex odeszłam jak mały miał 6 tygodni. Więc on nawet biologicznego ojca nie zna, nie ma z nim kontaktu. A z kolei z moim zamieszkaliśmy razem jak mały miał 15 miesięcy. Więc to jedyny tata którego zna i z którym jest związany

No wlasnie wszystko torebke kurtke kieszenie przeszukane no i dupa :-/ stowy jak nie bylo tak nie ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Na spokojnie poszukaj, może odłożyłas na szafkę gdzie czy coś. Moja klientka ostatnio pisze do mnie czy nie zostawiła u mnie portfela bo nigdzie nie ma, że musiała zgubić. Okazało się że do reklamówki włożyła z zakupami :)

Tak zgadza się :) od ex odeszłam jak mały miał 6 tygodni. Więc on nawet biologicznego ojca nie zna, nie ma z nim kontaktu. A z kolei z moim zamieszkaliśmy razem jak mały miał 15 miesięcy. Więc to jedyny tata którego zna i z którym jest związany

To się ciesz. Że tak Ci się udalo. Ja mam odrobinę trudniej bo mloda dekadę w czerwcu skonczyla, a od jej ojca odeszlam jak mloda miala skonczone 8 lat, wtedy z M zamieszkalismy. Na poczatku mloda szybko polubila M i mowila na niego tatuś nawet, ale nagle tatus stulecia sobie przypomnial jakim to wspanialym pjcem jest i diabli wzieli wszystko. Ale poki co sytuacja spokojna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na spokojnie poszukaj, może odłożyłas na szafkę gdzie czy coś. Moja klientka ostatnio pisze do mnie czy nie zostawiła u mnie portfela bo nigdzie nie ma, że musiała zgubić. Okazało się że do reklamówki włożyła z zakupami :)

Raczej nie ma szans na to bo wczorajsze spodnie puste kieszenie, w torebce wczoraj mialam tylko bilet i saszetke z dokumentami no i klucze, a w portfwlu oprocz stowy jeszcze kasa na dodatkowa ksiazke z angielskiego co mloda ma zaniesc jutro do szkoly i ta nieszczesna stowa. No i drobne ktore mam zawsze jak do piekarni ide. Mam tylko ta kase na ksiazke i drobne a stowa wyparowala :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ha. To ja mam dylemat. Bo slub w sierpniu. Czy jak sie teraz w pazdzierniku nie uda to czy na listopad przerwac starania? Bo termin porodu wypadalby mi w okolicach ślubu zakladajac ze w listopadzie by się udalo.. Albo przesunąć termin slubu na wczesniej wtedy?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Miejmy nadzieję że się teraz uda :D i nie będziesz musiała mieć dylematu :*

reklama
Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]

Do góry