reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@O'Hara mam dokładnie to samo. Ogólnie to często sobie coś tam pod nosem śpiewam, ale nigdy nie przy ludziach. Po kilku drinkach włącza mi się gwiazdą rocka i living on a prayer musi byc. Biedni Ci wszyscy ludzie, którzy muszą tego słuchać... :D
Właśnie u mnie z @ po odstawieniu tabletek jest różnie. Wiec w sumie nigdy nie wiadomo kiedy się jej spodziewać. Miałam już cykl 21 dniowy, jak mi 35 ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda ze nigdy nie napijemy się razem, Woodstock przy tym to byłby pikuś ;)

reklama
Trzymam kciuki żeby się udało za pierwszym razem jak nam [emoji173] sprawdzałaś jakoś owulacje czy raczej wiesz kiedy masz?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć :p test owulacyjny plus mam ogólnie regularne cykle :)
Mam już syna 3 letniego, przy staraniach o Niego to były cyrki bo 12 miesięcy :(

Ooo to tez blisko mnie :) No nic trzeba się uzbroić w cierpliwość chociaż powiem szczerze ze ja nie mam żadnych nadziei ;) czuje to w powietrzu ;) a Tobie życzę szybkiego zafasolkowania :)
Będzie dobrze [emoji14] ja o syna się 12 miesięcy starałam. Już straciłam wiarę. Odpuściłam i w tym samym cyklu bum, dwie kreski :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki :* w końcu musi się udać :) tylko... Najgorsze to czekanie :(

No racja. Najśmieszniejsze jest to ze jak się nie starasz to od @ do @ leci tak szybciutko. Ledwo się jedna kończy i zaraz się druga zaczyna a przy staraniach to cała wieczność :)

reklama
No racja. Najśmieszniejsze jest to ze jak się nie starasz to od @ do @ leci tak szybciutko. Ledwo się jedna kończy i zaraz się druga zaczyna a przy staraniach to cała wieczność :)
Ja pewnie nie wytrzymam do terminy @ i znając mnie zrobię tak jak w ciąży z synem wcześniej test. 27dc i test pozytywny [emoji14] teraz data @ na 25, więc testować pewnie będę 23/24 października. Dłużej i tak nie wytrzymam [emoji24]

Do góry