reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha, mam to samo, non stop chcica :oo: my baby to chyba jakieś jesteśmy niewyżyte :szok::D
Ja mam to samo. Niezalezni od dnia cyklu. Moglabym bez przerwy. A ze dzisiaj juz w zasadzie resztki @ są to tylko czekam aż M wroci z pracy, aż mnie nosi to czekac nie mogę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To moje libido znowu leży i kwiczy ;/ piep....one tabletki anty brane od 15rż i głupi lekarz co mi je przepisal.

Z dobrych nowinek byłam dzisiaj na drugiej becie,
32dc ----- 81.71
Po 72h
35dc ----- 402.6 [emoji173]

Progrsteron 36 i teraz 33.72

Lekarz za dwa dni - kaszel okrutny. Antybiotyku nie chce brać a w aptece też mi babka się bała dac cokolwiek.. :(

Przesyłam FLUIDY [emoji64]
Nie mylić z zarazkami !!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja też! O ile @ nie będzie wcześniej, bo powinna się pojawić koło 26-27.10 :)

Z instrumentów, to w podstawoce grałam chwilę na pianinie. Parę lat temu na perkusji. :)
I jestem mistrzem wycia po pijaku na karaoke [emoji23]

To tak jak ja! Moja piękna @ tez ma się zjawić 26-27 ale ja nie zatestuje wcześniej jak 4/5 z takim spóźnieniem już będę miała pewność ze coś jest na rzeczy :) ale jak znam zycie to nie będę musiała testować bo ta wredna @ jest u mnie punktualna jak szwajcarski zegarek :)
A jeśli chodzi o wycie po pijaku to jestem z tego znana!!! Problem polega tylko na tym ze jak sobie popije to jestem przekonana na 100% ze świetnie śpiewam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam wysokie libido .za wysokie dla mojego M i teraz tabsy pierwszy raz w zyciu brane troche mnie schlodzily. Ale bzyku w okres to normalne dla Nas tym bardziej ze mozna bylo bez wyskoku:p ochota i okazja po prostu nachodzi i juz
Jak nie boli ...:p

Wrocilam z pracy wczesniej! i dzis znow laba takze biore sie za pieczenie ciasta z jablkami i upichce cos dobrego takze wylaczam sie do wieczora :)

Ja mam wysokie libido .za wysokie dla mojego M i teraz tabsy pierwszy raz w zyciu brane troche mnie schlodzily. Ale bzyku w okres to normalne dla Nas tym bardziej ze mozna bylo bez wyskoku:p ochota i okazja po prostu nachodzi i juz
Jak nie boli ...:p

Wrocilam z pracy wczesniej! i dzis znow laba takze biore sie za pieczenie ciasta z jablkami i upichce cos dobrego takze wylaczam sie do wieczora :)

Ale masz fajnie! Uwielbiam piec i wogole gotować tylko ze rzadko mam na to czas a jak już mam to po co robić ciasto jak my tylko we 2 i połowa i tak się zmarnuje [emoji849] szkoda zachodu :)

@O'Hara mam dokładnie to samo. Ogólnie to często sobie coś tam pod nosem śpiewam, ale nigdy nie przy ludziach. Po kilku drinkach włącza mi się gwiazdą rocka i living on a prayer musi byc. Biedni Ci wszyscy ludzie, którzy muszą tego słuchać... :D
Właśnie u mnie z @ po odstawieniu tabletek jest różnie. Wiec w sumie nigdy nie wiadomo kiedy się jej spodziewać. Miałam już cykl 21 dniowy, jak mi 35 ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry