reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha, mam to samo, non stop chcica :oo: my baby to chyba jakieś jesteśmy niewyżyte :szok::D
Ja mam to samo. Niezalezni od dnia cyklu. Moglabym bez przerwy. A ze dzisiaj juz w zasadzie resztki @ są to tylko czekam aż M wroci z pracy, aż mnie nosi to czekac nie mogę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To moje libido znowu leży i kwiczy ;/ piep....one tabletki anty brane od 15rż i głupi lekarz co mi je przepisal.

Z dobrych nowinek byłam dzisiaj na drugiej becie,
32dc ----- 81.71
Po 72h
35dc ----- 402.6 [emoji173]

Progrsteron 36 i teraz 33.72

Lekarz za dwa dni - kaszel okrutny. Antybiotyku nie chce brać a w aptece też mi babka się bała dac cokolwiek.. :(

Przesyłam FLUIDY [emoji64]
Nie mylić z zarazkami !!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja też! O ile @ nie będzie wcześniej, bo powinna się pojawić koło 26-27.10 :)

Z instrumentów, to w podstawoce grałam chwilę na pianinie. Parę lat temu na perkusji. :)
I jestem mistrzem wycia po pijaku na karaoke [emoji23]

To tak jak ja! Moja piękna @ tez ma się zjawić 26-27 ale ja nie zatestuje wcześniej jak 4/5 z takim spóźnieniem już będę miała pewność ze coś jest na rzeczy :) ale jak znam zycie to nie będę musiała testować bo ta wredna @ jest u mnie punktualna jak szwajcarski zegarek :)
A jeśli chodzi o wycie po pijaku to jestem z tego znana!!! Problem polega tylko na tym ze jak sobie popije to jestem przekonana na 100% ze świetnie śpiewam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam wysokie libido .za wysokie dla mojego M i teraz tabsy pierwszy raz w zyciu brane troche mnie schlodzily. Ale bzyku w okres to normalne dla Nas tym bardziej ze mozna bylo bez wyskoku:p ochota i okazja po prostu nachodzi i juz
Jak nie boli ...:p

Wrocilam z pracy wczesniej! i dzis znow laba takze biore sie za pieczenie ciasta z jablkami i upichce cos dobrego takze wylaczam sie do wieczora :)

Ja mam wysokie libido .za wysokie dla mojego M i teraz tabsy pierwszy raz w zyciu brane troche mnie schlodzily. Ale bzyku w okres to normalne dla Nas tym bardziej ze mozna bylo bez wyskoku:p ochota i okazja po prostu nachodzi i juz
Jak nie boli ...:p

Wrocilam z pracy wczesniej! i dzis znow laba takze biore sie za pieczenie ciasta z jablkami i upichce cos dobrego takze wylaczam sie do wieczora :)

Ale masz fajnie! Uwielbiam piec i wogole gotować tylko ze rzadko mam na to czas a jak już mam to po co robić ciasto jak my tylko we 2 i połowa i tak się zmarnuje [emoji849] szkoda zachodu :)

@O'Hara mam dokładnie to samo. Ogólnie to często sobie coś tam pod nosem śpiewam, ale nigdy nie przy ludziach. Po kilku drinkach włącza mi się gwiazdą rocka i living on a prayer musi byc. Biedni Ci wszyscy ludzie, którzy muszą tego słuchać... :D
Właśnie u mnie z @ po odstawieniu tabletek jest różnie. Wiec w sumie nigdy nie wiadomo kiedy się jej spodziewać. Miałam już cykl 21 dniowy, jak mi 35 ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry