reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Jasne, jeśli to dla Was dobry moment na zaczęcie starań o bobaska to nie słuchajcie innych tylko działajcie 😊 bo jeśli starania nie pójdą szybko i potrwa to trochę czasu to przynajmniej będziecie już wiedzieli jak leczyć się czy działać w razie wu. Ja moją pierwszą córkę urodziłam dzień przed moimi 26 urodzinami 😊 zawsze powtarzałam, że chciałabym urodzić pierwsze dziecko mając najpóźniej 25 lat. No i w sumie liczbowo się udało, bo dzień później miałam już 26 lat 😂
No właśnie! To mam cały czas w głowie, że z moimi problemami może nam nie pójść od razu. Jeśli się uda za pierwszym czy drugim razem to super, ale jednak nie zawsze tak się da. Dlatego wolę zacząć przed ślubem, żeby po roku nieudanych starań móc leczyć te trudności.

Hejo, wiem, że ja na ławeczce. Tyle razy się zawiodłam, że już nie chciałam zapisywać się na testowanie 🥺Zobacz załącznik 1675675
Gratulacje 😍 Pięknie weszłaś w grudzień !
czy udało mi się wpisać wszystko ? Przeszłam przez wszystkie strony , ale może mnie ktoś sprawdzić czy napewno 😂 nie wiem jak @MamaR ? Przyszła czy nie ?
Okresu nie ma ale byłam na becie więc się wyjaśni co i jak. Czekam na wyniki , miały być o 18 🫣

Są wyniki , progesteron trochę urósł od piatku więc to znaczy że miałam później owulację niż sobie wyliczyłam. Czekamy dalej 😆 Jeszcze mi się cykle po porodzie nie unormowały więc temu nie za bardzo ogarniam kiedy się spodziewać okresu.

reklama
Do góry