reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Veraska ja caly czas bez kawy;)
@Elodia taki humor tez przez pogode mozesz miec. Ale pamietaj co ma byc to bedzie. Staraj sie myslec pozytywnie.
@Jotka_Szczotka ja jak bylam mala to pamietam ze tez jakies szmery mialam na serduchu ale na badaniach wszystko ok wyszlo wiec poki co narazie sie nie stresuj:*
Narazie sie jie stresuje=) nie ma czym.

reklama
No ja tam nic przy owu nie czuje. Nic.

Ja jeszcze do 16:30 w pracy ale juz nie mam pacjentow , grupoeieowej tez dzis nie rovie arowalam im przy piatku, wiec papierki ogarne i do domu.

Jutro na weselicho wiec do pracy dopiero we wtorek

Ola powiem ci ze pierwdzy raz bralam tabsy teraz i nie wiedzialam ze cykle moga byc bezobjawowe co do boli na owulacje hheheb totalny szok.. Choc przy 4 opakowaniu zaczely mnie caly listek piersi strasznie bolec ..ale to strasznie...
Bralas 12 lat tabsy to pewnie nie pamietasz chpc sa przeciez dziewczyny które bez tabletek przechpdza to bez tego bolu...wydecia..kluc...
Pozatym kiedys tez tych boli nie mialam az tak intensywmycb alboo sie w to nie wglebialam..a wiadomo ze jak o czyms nie myslimh..nie powiazujemy to zlatuje bez echa

Ola powiem ci ze pierwdzy raz bralam tabsy teraz i nie wiedzialam ze cykle moga byc bezobjawowe co do boli na owulacje hheheb. Choc przy 4 opakowaniu zaczely mnie caly listek piersi strasznie bolec ..ale to strasznie...
Bralas 12 lat tabsy to pewnie nie pamietasz chpc sa przeciez dziewczyny które bez tabletek przechpdza to bez tego bolu...wydecia..kluc...
Pozatym kiedys tez tych boli nie mialam az tak intensywmycb alboo sie w to nie wglebialam..a wiadomo ze jak o czyms nie myslimh..nie powiazujemy to zlatuje bez echa
No jedyne co pamiętam, że każdy pierwszy dzień okresu był masakrą, bez tabletek nie umiałam funkcjonować tak bolał brzuch, a co do kłucia w jajnikach to czasem przy anty czułam kłucie, zazwyczaj w lewym jajniku, nie wiem czym to było spowodowane. Za dwa tygodnie mam wizytę u dermatologa bo jakieś 2 lata temu nagle pojawił mi się pieprzyk na piersi i ciągle sobie powoli rośnie, w końcu M mnie zmusił żebym poszła i się nim zajęła, trochę się boję bo już miałam wycinane pieprzyki ale na plecach i wszystko było ok, ale jednak zawsze jest jakiś stres jak się czeka na wynik badania histopatologicznego.
A co do owu, czyli gdy zacznie mnie kłuć jajnik to oznaka, że owu właśnie jest czy dopiero się zbliża?

Chybil trafi..wydaje mi sie ze moze tak byc jak sie zbliza bo kluje mnie napewno przed ovu..obserwuje tez sluz..mi od 2 lat jakos okres stal sie bardzo bolesny..szczegolnie pierwszy dzien..nie moglam pracowac:(( . I obfitszy..dni tez swierowaly ..zawsze bylo 28.. Ost mialam 28 .25. 29. Itp ... Tabsy wzielam na cere i przy okazji te bole... Bardzo pomoglo

A pieprzyki..jesli masz i mialas ich duzo to napewno bedzoe dobrze i z tym z piersi:)

Ja nie piję.
4 dni do @ i zaczyna mnie piec w podbrzuszu jak zawsze przed @ tak że raczej @ będzie. Ech. W dołek wpadłam, przepraszam. A cały miesiąc o tym nic a nic nie myślałam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Plusik za kawę.
Nie myśl do przodu. Spokojnie. A może akurat nie będzie@ :-)

Nie ze stara hahahahahha
Heee chodziło mi o to ze wiecej problemów zdrowotnych sie przyplatuje im starsze jestesmy...a sila rzeczy jestem starsza hehe
I Nie wiem jak to tam z moimi hormonami...czas pokaze
Mam 32........

Zatrzymalam sie na 25 jakby co;) tyle mowie a ludzie lykaja hahaha
Na pocieszenie,też mam 32. Jeszcze do 40tki daleko :-)

reklama
Do góry