reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Beenka , Monia przykro mi ehh.
Jotka ty wiesz najlepiej czy jesteś gotowa. W końcu przyjdzie moment że będziesz pewna w 100%. Co do obaw to też je mam. Jestem bardzo nerwowa osoba i czasem ciężko mi się opanować przy jednym dziecku nie mówiąc o dwójce. Do tego strach czy sobie poradzę ale jednak jestem pewna swojej decyzji. Mam nadzieję że moje zdrowie tego nie zepsuje.

No dziewczyny to musi być nasz miesiąc hehe. Z córcia właśnie w październiku się udało do tego mam urodziny i mężu też, to bym się nie pogniewala znowu na taki prezent :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Ci. Tak naprawde trafilas w to co mnie dręczy. eh czy w ogole mozna byc gotowym na takie przedsiewziecie jak ciaza i nowe życie?

reklama
Elodia nie jest ważne;) jak któraś bd miała ochotę podam linka;) bez spiny. Jak by któraś miała ochotę pooglądać

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana. :-)
Widzę, że w dobrych humorach jesteście he.
Miałam koszmary o zębach i czułam jak mi się łamią i wypadają. Szok obudziłam się i sprawdzałam czy je mam. Hehehe
@ookatkaoo1993 też mogę polubić

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Elodia nie jest ważne;) jak któraś bd miała ochotę podam linka;) bez spiny. Jak by któraś miała ochotę pooglądać

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj chętnie zerknę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam z rana. :-)
Widzę, że w dobrych humorach jesteście he.
Miałam koszmary o zębach i czułam jak mi się łamią i wypadają. Szok obudziłam się i sprawdzałam czy je mam. Hehehe
@ookatkaoo1993 też mogę polubić

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mialam sen że była wiosna a ja z dużym brzuszkiem szłam sobie w sloneczny lekko wietrzny dzień na jedną z ostatnich wizyt u gina

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry