reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ryż z warzywkami kurczakiem i sosem słodko kwaśnym

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zdrowo. Mniam mniam [emoji4] u nas była zupa które moja mała-mi nie zjadła.a teraz coś smażonego placki ziemniaczane z pieczarkami, bo my piątki bez mięsa.[emoji72]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha u nas na odwrót. Z reguly mloda od razu zabawkę bierze a mi czekoladę zostawia :-D a co do zabawek, to fakt, ostatnio to same badziewia. Nie to samo, co było za czasów mojego dziecinstwa. Ręcznie malowane hipopotamki czy żabki czy smerfy, to było coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zgadzam się

Hahaha u nas na odwrót. Z reguly mloda od razu zabawkę bierze a mi czekoladę zostawia :-D a co do zabawek, to fakt, ostatnio to same badziewia. Nie to samo, co było za czasów mojego dziecinstwa. Ręcznie malowane hipopotamki czy żabki czy smerfy, to było coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Smerfy dalej są ale żeby trafić na niego he..

Smerfy są to fakt ale nie takie jak bylu kiedys. Ja tez uciekam zdrzemne się z godzinkę przed pracą. W koncu ostatnia nocka dzisiaj.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie dziwnie. Nie nakręcam się ale pojawiło się znowu coś czego nie miałam w poprzednich cyklach. A mianowicie zawsze po owu boki mnie tylko jedna pierś. Teraz bolą obie... fakt że jedna mniej ale jednak. I do tego coś mało jem. A szczególnie wieczorem w ogóle nie czuje głodu. Za to plecy mnie bolą okropnie.... jeszcze tydzień niecały i będzie wiadomo.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Limonka, my testujemy w tym samym czasie. U mnie 10 dni po owulacji, Ale tak jakby zaczyna mnie brzuch pobolewać na @, więc to chyba nie mój miesiąc. Mimo wszystko nadal mam nadzieję i trzymam kciuki za nas! [emoji106]

Dziewczyny, miłego weekendu :) Jakie plany macie? Ja chyba poleniuchuję w domu pod kocykiem i pooglądam jakieś filmy :)

Powodzenia!
Ja testuje za jakieś 15dni jakoś wybitnie długi ten cykl :(
A weekend spędzam standardowo w szkole ;/ już jej mam dość
Odpocznijcie chociaż Wy dziewczyny:)

U mnie dziś @ dalej nie ma ale test też negatywny :( brzuch boli trochę na @ więc już dziś kupiłam nowe opakowanie Clomidu na kolejne 3 miesiące i działam dalej.

reklama
Do góry