reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Veraska ale dzis jeszcze nie pilam kawy
@olaaa7 Tobie tez napewno sie uda zajsc:)
@ginngerr7787 ja tez mam niedoczynnosc tarczycy a w 1 ciaze udalo sie zajsc odrazu wiec to nie ma regulu a teraz juz 3 cykl staran ale mi niedawno doszlo ze mam policystyczne jajniki.
[emoji41] tak trzymaj

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miłych snów :-)
Sny byly mile hehe chwile temu wstalam wstalam i szybko obiadek robie dla siebie i mlodej. M w pracy. Bylam z mloda pol godziny temu w sklepie. Naciagnela mnie na puzzle malpa mala hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Sny byly mile hehe chwile temu wstalam wstalam i szybko obiadek robie dla siebie i mlodej. M w pracy. Bylam z mloda pol godziny temu w sklepie. Naciagnela mnie na puzzle malpa mala hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie też obiad w przygotowaniu. No to ładnie mamusiu, dziecko z nową zabawką to dziecko szczęśliwe hehe. Swoją drogą to ja staram się sama chodzić na zakupy lub mój chodzi. A moja to zawsze chce jajko niespodziankę hehe.

U mnie też obiad w przygotowaniu. No to ładnie mamusiu, dziecko z nową zabawką to dziecko szczęśliwe hehe. Swoją drogą to ja staram się sama chodzić na zakupy lub mój chodzi. A moja to zawsze chce jajko niespodziankę hehe.

Jajko miespodzianka też było hehe. Ale już ją temperuję bo zawsze mowię ze jesli chce slodyczw to niech sobie co najwyzej dwie rzeczy wybierze bo tak to by caly koszyk pelen slodkiego był hehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez pare razy mialam histerię i glupio sie czulam jak mloda ryczala kiedy jej czegos nie chcialam kupic. Na.szczescie ten etap był dość krótki

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jajko miespodzianka też było hehe. Ale już ją temperuję bo zawsze mowię ze jesli chce slodyczw to niech sobie co najwyzej dwie rzeczy wybierze bo tak to by caly koszyk pelen slodkiego był hehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dobra taktyka :-) co u Was na obiad?

Moja chyba bardziej zainteresowana czekoladą niż tą niespodzianką zabawką. Ale uważam że trochę to strata pieniędzy bo czasem takie badziewie są :-)

reklama
Hahaha u nas na odwrót. Z reguly mloda od razu zabawkę bierze a mi czekoladę zostawia :-D a co do zabawek, to fakt, ostatnio to same badziewia. Nie to samo, co było za czasów mojego dziecinstwa. Ręcznie malowane hipopotamki czy żabki czy smerfy, to było coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry