reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Beny moze @ nie przyjdzie. Ja mam dzisiaj 17 dc i śluz jak białko jaja kurzego. @ powinna za 11 dni być.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Śniły mi się dzisiaj dwie krechy na teście. Przeogromne się w tym śnie ucieszyłam, taka fala szczęścia mnie zalała.

Obudziłam się, nie wytrzymałam i zrobiłam test. 9 dpo. Negatyw oczywiście. Nie wiem, co ja sobie myślałam [emoji848]

Śniły mi się dzisiaj dwie krechy na teście. Przeogromne się w tym śnie ucieszyłam, taka fala szczęścia mnie zalała.

Obudziłam się, nie wytrzymałam i zrobiłam test. 9 dpo. Negatyw oczywiście. Nie wiem, co ja sobie myślałam [emoji848]
U mnie sen o tym ze rodzice nam pomogą oznaczal moje zajscie w ciążę z córką. A w tym cyklu kilka dni temu snilo mi sie ze jestem w ciazy z blizniakami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak będą bliźniaki to nie oddam! :-) podwójne szczęście, jakoś byśmy ogarnęli :-) ale Tobie tez bliźniaków życzę :-)
Ciekawe jak tam Edzia

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ty masz te krechy miec w rwalu kochana bo Polańczyk na nas czeka=)

reklama
Do góry