reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Swoją drogą czytalam sporo artykułów ze koboety pracujące na 3 zmiany mają większe trudności w zajściu w ciążę. I coś w tym jest bo u mnie są dziewczyny starające się po 2,3 lata czy nawet dłużej i nic. Niby przebadani niby wszystko ok z jednym i drugm a dziecka jak bylo tak nie ma. I obawaiam się że mogę mieć podobnie. Oby nie. Oby do Bożego Narodzenia sę udało. A nie wiem ale mam jakies dziwne przeczucie że albo nam wyjda bliźniaki albo maksymalnie dwa lata roznicy miedzy jednym a drugim. Ba. Nawet mi sie kiedys to śniło hehe

A najsmieszniejsze w tym przeczuciu jest to że więcej niż jeszcze jednego nie planuję

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A wiesz ze sny czasami staja sie realistyczne:p Wiec zycze Ci blizniakow:* No a w rodzinie macie juz blizniakow?

reklama
A chociaz smakowalo Ci piwo? Bo ja od kad zaczelam sie starac o 2 dziecko to wogole mi alkohol nie smakuje. Wczoraj wieczorem wypilam 1 lampke martini ale ledwo wypilam.
No jak jest okazja. ;)

Z mężem bardziej wolimy winko;) zresztą mąż mało alkoholu on bardziej zdrowy tryb życia siłownia i te sprawy.;) To chociaż z koleżanką można;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakaś masakra szwagierka właśnie oznajmiła że jest w ciąży !!!! Prawie się rozplakalam a potem pytania kiedy my wkoncu będziemy mieli dziecko masakra mam doła to takie niesprawiedliwe

Jakaś masakra szwagierka właśnie oznajmiła że jest w ciąży !!!! Prawie się rozplakalam a potem pytania kiedy my wkoncu będziemy mieli dziecko masakra mam doła to takie niesprawiedliwe
Ez sie tak czasami czuje szczegolnie że u mnie w pracy to co chwilę słyszę o tym że któraś zaciążyła. Ostatnio dwie znajome świeżo związaly się z facetami i po dwoch miesiacach ciąża. To jest dopiero niesprawiedliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No tak bo my chcemy i sie staramy a takie co nie chcą to mają od razu. Jedna dziewczyna z pracy urodziła w maju córcie a w czerwcu już na imprezy biega. Ba. To nic bo dziewczyna chce po pół roku macierzyńskiego wrocic do pracy bo nie ma ochoty w domu z dzieckiem cały czas siedzieć. I wczle nie jest to mloda dziewczyna tylko moja rowiesniczka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam!
Już od dłuższego czasu czytam Wasze forum.
2 miesiące temu postanowiliśmy z narzeczonym zacząć starania. Ale całkowicie na spokojnie.
Odstawiłam tabletki, przez co cykle mam strasznie nieregularne. Ostatnie były po 25 i 21 dni. Dzisiaj mam 29 dzień cyklu, od tygodnia mnie ciągnie podbrzusze, jajniki kluja, a @ ani widu ani słychu.
Więc... Kiedy najlepiej robić test? Nie jest jeszcze za wcześnie?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry