reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Swoją drogą czytalam sporo artykułów ze koboety pracujące na 3 zmiany mają większe trudności w zajściu w ciążę. I coś w tym jest bo u mnie są dziewczyny starające się po 2,3 lata czy nawet dłużej i nic. Niby przebadani niby wszystko ok z jednym i drugm a dziecka jak bylo tak nie ma. I obawaiam się że mogę mieć podobnie. Oby nie. Oby do Bożego Narodzenia sę udało. A nie wiem ale mam jakies dziwne przeczucie że albo nam wyjda bliźniaki albo maksymalnie dwa lata roznicy miedzy jednym a drugim. Ba. Nawet mi sie kiedys to śniło hehe

A najsmieszniejsze w tym przeczuciu jest to że więcej niż jeszcze jednego nie planuję

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A wiesz ze sny czasami staja sie realistyczne:p Wiec zycze Ci blizniakow:* No a w rodzinie macie juz blizniakow?

reklama
A chociaz smakowalo Ci piwo? Bo ja od kad zaczelam sie starac o 2 dziecko to wogole mi alkohol nie smakuje. Wczoraj wieczorem wypilam 1 lampke martini ale ledwo wypilam.
No jak jest okazja. ;)

Z mężem bardziej wolimy winko;) zresztą mąż mało alkoholu on bardziej zdrowy tryb życia siłownia i te sprawy.;) To chociaż z koleżanką można;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakaś masakra szwagierka właśnie oznajmiła że jest w ciąży !!!! Prawie się rozplakalam a potem pytania kiedy my wkoncu będziemy mieli dziecko masakra mam doła to takie niesprawiedliwe

Jakaś masakra szwagierka właśnie oznajmiła że jest w ciąży !!!! Prawie się rozplakalam a potem pytania kiedy my wkoncu będziemy mieli dziecko masakra mam doła to takie niesprawiedliwe
Ez sie tak czasami czuje szczegolnie że u mnie w pracy to co chwilę słyszę o tym że któraś zaciążyła. Ostatnio dwie znajome świeżo związaly się z facetami i po dwoch miesiacach ciąża. To jest dopiero niesprawiedliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No tak bo my chcemy i sie staramy a takie co nie chcą to mają od razu. Jedna dziewczyna z pracy urodziła w maju córcie a w czerwcu już na imprezy biega. Ba. To nic bo dziewczyna chce po pół roku macierzyńskiego wrocic do pracy bo nie ma ochoty w domu z dzieckiem cały czas siedzieć. I wczle nie jest to mloda dziewczyna tylko moja rowiesniczka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam!
Już od dłuższego czasu czytam Wasze forum.
2 miesiące temu postanowiliśmy z narzeczonym zacząć starania. Ale całkowicie na spokojnie.
Odstawiłam tabletki, przez co cykle mam strasznie nieregularne. Ostatnie były po 25 i 21 dni. Dzisiaj mam 29 dzień cyklu, od tygodnia mnie ciągnie podbrzusze, jajniki kluja, a @ ani widu ani słychu.
Więc... Kiedy najlepiej robić test? Nie jest jeszcze za wcześnie?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry