reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczynki oczywiście dziękuję za słowa otuchy...:* Pisałam że urodziłam dziewczynkę ale niestety zmarła..... 25.04.2017r. miałam cesarskie cięcie teraz oczekuję czy bede w ciąży czy może nie.... @ powinnam mieć 26.09 ale od dzisiaj mam taki ciągnący ból w miejscu gdzie mmiałam cesarskie cięcie... czy może ktoś tak miał wspomnę że wcześniej nie miałam takiego bólu...?? jestem 11 dni po owulacji ale chce jeszcze z testem ciążowym się wstrzymać by sie nie rozczarować na zaś. Bete robiłąm w 8dpo więc chyba za wcześnie jak tu było pisane mam taką nadzieję poniewaz byłą 0,100. Pozdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny chwile sie bie odzywalam
A ja siedzę i Rycze to takie niesprawiedliwe
Nie płacz Kochanie i na Ciebie przyjdzie pora!

Cześć chwile mnie nie było, bo nie mialam czasu pochlonela mnie wyjatkowo obfita @, chorba synka i moja oraz sloikowanie przetworow na zimę. Robilam kompoty jabłkowe i papryke w zalewie octowej. Dodatkowo z racji sezonu dyniowego na obiad byly Rawiolki z dynia i szpinakiem, a na sniadanie juz. Zrobiona pasta dyniowa do kanapek=)

Mowa byla o wieku ja mam 26. =)

Duzo zescie naskrobaly i w koncu nie wyczytalam czy @ONAONAONA jest w tej ciazy czy nie =P

ONAONAONA nie jest w ciąży chyba bo cos pisala o brunatno czerwonych plamieniach ze jej sie zaczely tak że chyba ciocia przyjechala

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jotka a tak bylam ciekawa czemu Cię nie ma :-)

Mnie znowu jajnik zaczął kłuć prawy tak trochę mocniej niż wczoraj tak że ważna chwila zapewne jutro będzie lub jest w trakcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Jotka a tak bylam ciekawa czemu Cię nie ma :-)

Mnie znowu jajnik zaczął kłuć prawy tak trochę mocniej niż wczoraj tak że ważna chwila zapewne jutro będzie lub jest w trakcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A no powiem Ci, że nielicho mnie rozłożyło, a dodatkowo z kibla nie wychodzilam, ot cala historia. =)

Zaraz sobie powyliczam i dam dane do zmiany w tabeli

A no powiem Ci, że nielicho mnie rozłożyło, a dodatkowo z kibla nie wychodzilam, ot cala historia. =)

Zaraz sobie powyliczam i dam dane do zmiany w tabeli
Przekichane. Mnie rozlozylo zwykle przeziebienie ale przynajmniej caly tydzien w domu spalam w normalnych godzinach tak że odespalam to co trzeba i dzisiaj sie czuje juz w miare dobrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA
Dane do tabieli:
Cykl drugi z Bromergon 1x1
Ostatnia @20.09.2017
Testowanie 18.10.2017=)

Jedziemy z probami od nowa=) ze wspomagaczem i świeżą glowka=) moja mama sie smiala mowi tak:
Sluchaj wy ma wesele zaraz idziecie, to wezcie sie tam spijcie tak porzadnie, potem zrobcie co trzeba, u malolatek dziala" padlam ze śmiechu=D hahah..

reklama
Przekichane. Mnie rozlozylo zwykle przeziebienie ale przynajmniej caly tydzien w domu spalam w normalnych godzinach tak że odespalam to co trzeba i dzisiaj sie czuje juz w miare dobrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja to nie mialam czasu na spanie, mąż dzis mi gripeks hot cos tam kupil kazal pic, i o dziwo duzo lepiej. Maly tez juz duzo lepiej troche gila ma. Jeszcze ale juz lepiej.

Do góry