reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczynki oczywiście dziękuję za słowa otuchy...:* Pisałam że urodziłam dziewczynkę ale niestety zmarła..... 25.04.2017r. miałam cesarskie cięcie teraz oczekuję czy bede w ciąży czy może nie.... @ powinnam mieć 26.09 ale od dzisiaj mam taki ciągnący ból w miejscu gdzie mmiałam cesarskie cięcie... czy może ktoś tak miał wspomnę że wcześniej nie miałam takiego bólu...?? jestem 11 dni po owulacji ale chce jeszcze z testem ciążowym się wstrzymać by sie nie rozczarować na zaś. Bete robiłąm w 8dpo więc chyba za wcześnie jak tu było pisane mam taką nadzieję poniewaz byłą 0,100. Pozdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny chwile sie bie odzywalam
A ja siedzę i Rycze to takie niesprawiedliwe
Nie płacz Kochanie i na Ciebie przyjdzie pora!

Cześć chwile mnie nie było, bo nie mialam czasu pochlonela mnie wyjatkowo obfita @, chorba synka i moja oraz sloikowanie przetworow na zimę. Robilam kompoty jabłkowe i papryke w zalewie octowej. Dodatkowo z racji sezonu dyniowego na obiad byly Rawiolki z dynia i szpinakiem, a na sniadanie juz. Zrobiona pasta dyniowa do kanapek=)

Mowa byla o wieku ja mam 26. =)

Duzo zescie naskrobaly i w koncu nie wyczytalam czy @ONAONAONA jest w tej ciazy czy nie =P

ONAONAONA nie jest w ciąży chyba bo cos pisala o brunatno czerwonych plamieniach ze jej sie zaczely tak że chyba ciocia przyjechala

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jotka a tak bylam ciekawa czemu Cię nie ma :-)

Mnie znowu jajnik zaczął kłuć prawy tak trochę mocniej niż wczoraj tak że ważna chwila zapewne jutro będzie lub jest w trakcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Jotka a tak bylam ciekawa czemu Cię nie ma :-)

Mnie znowu jajnik zaczął kłuć prawy tak trochę mocniej niż wczoraj tak że ważna chwila zapewne jutro będzie lub jest w trakcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A no powiem Ci, że nielicho mnie rozłożyło, a dodatkowo z kibla nie wychodzilam, ot cala historia. =)

Zaraz sobie powyliczam i dam dane do zmiany w tabeli

A no powiem Ci, że nielicho mnie rozłożyło, a dodatkowo z kibla nie wychodzilam, ot cala historia. =)

Zaraz sobie powyliczam i dam dane do zmiany w tabeli
Przekichane. Mnie rozlozylo zwykle przeziebienie ale przynajmniej caly tydzien w domu spalam w normalnych godzinach tak że odespalam to co trzeba i dzisiaj sie czuje juz w miare dobrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA
Dane do tabieli:
Cykl drugi z Bromergon 1x1
Ostatnia @20.09.2017
Testowanie 18.10.2017=)

Jedziemy z probami od nowa=) ze wspomagaczem i świeżą glowka=) moja mama sie smiala mowi tak:
Sluchaj wy ma wesele zaraz idziecie, to wezcie sie tam spijcie tak porzadnie, potem zrobcie co trzeba, u malolatek dziala" padlam ze śmiechu=D hahah..

reklama
Przekichane. Mnie rozlozylo zwykle przeziebienie ale przynajmniej caly tydzien w domu spalam w normalnych godzinach tak że odespalam to co trzeba i dzisiaj sie czuje juz w miare dobrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja to nie mialam czasu na spanie, mąż dzis mi gripeks hot cos tam kupil kazal pic, i o dziwo duzo lepiej. Maly tez juz duzo lepiej troche gila ma. Jeszcze ale juz lepiej.

Do góry