reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Albp najlepiej idz na betę jutro, wynik będzie pewniejszy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No właśnie teoretycznie powinna być w środę, jakoś tak.
Chyba zrobię jutro test. Na betę nie bardzo wiem gdzie w Niemczech, ale za tydzień będę w Polsce więc jakby dalej nic wiadomo nie było, to zrobię już tam.
Strasznie się stresuje, jakoś dziwnie. Dzisiaj za każdym razem, jak idę do toalety to boję się, że @ przyszla. A miało być na spokojnie i bez stresu :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A w ciąży bylam 10 lat temu więc niewiele pamiętam ale właśnie na poczatku jest takie uczucie że niby się @ pojawiła a tu zonk, @ nie ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A jeśli chodzi o mango z Loreala to chyba najładniejszy rudy. Długo farbowałam właśnie nią :)

Ja dopiero 4 miesiąc jadę z mango ale już mi się robią jaśniejsze. W styczniu zeszlego roku rozjasnialam z granatowej czerni najpierw na ciemny brąz no a teraz mango. Ciężko bylo z tego czarnego zejśc :) no a naturalny chyba ciemny blond mam. Już aż tak bardzo nie pamiętam bo farbuję od ponad 8 lat

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No właśnie teoretycznie powinna być w środę, jakoś tak.
Chyba zrobię jutro test. Na betę nie bardzo wiem gdzie w Niemczech, ale za tydzień będę w Polsce więc jakby dalej nic wiadomo nie było, to zrobię już tam.
Strasznie się stresuje, jakoś dziwnie. Dzisiaj za każdym razem, jak idę do toalety to boję się, że @ przyszla. A miało być na spokojnie i bez stresu :D

Cześć. Testuj jutro... Czekamy na ll - może w końcu ktoś przełamie naszą passę jednej kreski :D

Cześć!
Będę jutro testować, postanowione. Najchętniej zrobiłabym go już, teraz w tej chwili, ale powiedziałam sobie, że nie będę świrować :D

reklama
Cześć dziewczynki oczywiście dziękuję za słowa otuchy...:* Pisałam że urodziłam dziewczynkę ale niestety zmarła..... 25.04.2017r. miałam cesarskie cięcie teraz oczekuję czy bede w ciąży czy może nie.... @ powinnam mieć 26.09 ale od dzisiaj mam taki ciągnący ból w miejscu gdzie mmiałam cesarskie cięcie... czy może ktoś tak miał wspomnę że wcześniej nie miałam takiego bólu...?? jestem 11 dni po owulacji ale chce jeszcze z testem ciążowym się wstrzymać by sie nie rozczarować na zaś. Bete robiłąm w 8dpo więc chyba za wcześnie jak tu było pisane mam taką nadzieję poniewaz byłą 0,100. Pozdrawiam :)

Do góry