reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej moje drogie. A więc po rozmowie z mężem zdecydowałam się na 3;) myślę że najwyższa pora i nie ma sensu robić większej przerwy;) to o mnie jestem Kasia. Jestem mamą styczniowa 2011 i sierpniowa 2014;) córką Nadia i syn Oliwer. Pracuje jako stylistka paznokci;) dziś jest mój 4 dzień cyklu;) z kalendarzyka płodne wypadają mi od 1 października;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej moje drogie. A więc po rozmowie z mężem zdecydowałam się na 3;) myślę że najwyższa pora i nie ma sensu robić większej przerwy;) to o mnie jestem Kasia. Jestem mamą styczniowa 2011 i sierpniowa 2014;) córką Nadia i syn Oliwer. Pracuje jako stylistka paznokci;) dziś jest mój 4 dzień cyklu;) z kalendarzyka płodne wypadają mi od 1 października;)

To gratuluję podjętej decyzji :) oby wam się udało jak najszybciej :) ja jestem w trakcie płodnych teraz :) ale od wczoraj jajnik prawy mnie boli tak że dzisiaj rano jak M wrocil z nocki były konkretne przytulanki :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Katka to bardzo fajnie:)

Dziewczyny odstraszyl mnie ten ostatni test jakbym juz tylko negatywy miala ogladac heheheh
No ale zrobie jutro co by mialo nie wyjsc choc boje sie ze za wczesnie hee
Pobolewal mnie dziś brzuch.. Bole jakby ... Promieniujace do pochwy..takie pradki ... Takie jak w zaawansowanej ciazy hahaha Dziwaczne
No ale juz przeszlo
Masakraaa takie katusze przechodzic :oo::errr::-D

Ostatnia edycja:
Hejo:) Od rana sprzatalam wiec teraz lezakuje z synkiem i ogladamy zuzel.

Elodia jak najbardziej trzeba korzystac z wolnej chwili by sie potulac.

Limonka8721 niestety pogoda nie rozpieszcza wiec teraz normalne ze ktos cos zlapie. Dlatego duzo zdrowka dla corki:* Moj synek niestety tez od wczoraj katar ale naturalnymi sposobami juz walcze.

Onaonaona rob test;)

Ookatkaoo1993 powodzenia w staraniach. Oby szybko ukazaly sie sie 2 kreseczki;)

Witam niedzielnie;) też mam nadzieję że długo nie będę czekać. Bo same wiecie jak my baby się wkręcamy;p wczoraj zaszłam do koleżanki wieczorem bo urodziny miała;p wypiłam 2 piwka;0 a na koniec wzioslysmy [emoji481] z nadzieją że to moje ostatnie;p

Witam niedzielnie;) też mam nadzieję że długo nie będę czekać. Bo same wiecie jak my baby się wkręcamy;p wczoraj zaszłam do koleżanki wieczorem bo urodziny miała;p wypiłam 2 piwka;0 a na koniec wzioslysmy [emoji481] z nadzieją że to moje ostatnie;p

O no to fajny wieczorek miałaś :) śmiało korzystaj póki możesz :) mnie po zeszłorocznych nerwicowych przebojach kompletnie ochota na piwko przeszła. Jedynie czasami jakaś mala lampka winka jak jakaś większa okazja jest a tak to do alkoholu nawet mnie nie ciągnie, prędzej zdarza mi się colę albo sok pomarańczowy littami wypijać jak już jest okazja hehe

A wkręcać to my sobie lubimy dlatego ja twardo od tego cyklu nie myślę o każdym zakluciu w brzuchu jako o potencjalnym objawie ciąży

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry