reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja poki co bylam raz i niestety CILi za bardzo nie pomoge bo jedynym objawem byl brak okresu. No i mega ból piersi ale on mi sie pojawil jak @ dobre dwa tygodnie mi sie spozniala. I zaciemnione bardzo mocno brodawki. A tak to nic zero bóli zero mdłości.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No ja mam cyce obrzekniete przejdzie mi po @ mam nadzieje. Jak przyjdzie to bede od nowa brala bromergon zeby obnizyc poziom prolaktyny moze wtedy sie uda=) chociaz jeszcze @nie ma =) jak sie pojawi tosię sie pojawiz jak sie nie pojawi to sie nie pojawi. =D hahaha

Mnie dzis ciagnie kluje przy wysilku ale nie boli jak wczoraj . czekam na @ hehe

Jade o 9 po testy tak czy siak . zuzyje chociaz jednego dla zasady! He

5 miesiecy brałam tabsy ... I piersi mnie caly cykl bolaly ale to tak ze chcialam je wyrwac..drapalam uciskalam do bolu dramat... Wbijane igly co chwila
A teraz czuje je jak dotykam wiec nie doskwieraja mi
Wszytsko mi sie pokickalo..poerwszy miesiac w koncu..jak teraz dojsc do ladu z objawami buhaaa

Kupilam jakis clearblue ale czulosc 25 . w domu doczytalam.. Ale to nie wazne.
Negatyw.. Bulgocze mi w podbrzuszu ..wszystko jak na @ tak więc niech przychpdzi jak najszybciej bym miala to juz z glowy
Moja intuicja zawiodla hee..chyba wiek i te dolegliwości od odstawienia tabsow mnie zmylily:)))) gdy organizm zachwiany trudno cokolwiek dostrzec takze nie bede sie juz wglebiac a korzystac z Seksu!!! haha

Milego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
Ja co prawda jestem na forum krótki czas ale faktycznie dużo negatywów, mam nadzieję, że październik będzie owocny, nie tylko dla mnie ale i dla was :happy:

No to dziewczyny następny miesiąc będzie nasz!

U mnie wczoraj małe plamienie, dzisiaj cisza... Chyba cisza przed burzą. Na pewno się rozkerci :(

Cześć dziewuszki, pytanie mam bo mnie nurtuje. odpuscilam w tym miesiacu ze wszystkim kochamy sie kiedy mamy ochote nie kupuje testow az do miesiaczki nie czytam forów nie wchodze do was (przepraszam) ALE TAK SIE NIE DA! zawsze sie mysli chociaz troche!

jak to jest u was bo u mnie dziwnie juz tydzien mam łodny sluz ciągnie sie i ciagnie od 13 dnia cyklu az do 19 czyli dzis. Brzuch przy tym troche boli jakby ta owulacja sie odbyc nie mogla. Do tego chora jestem katar zatoki i gardło i tam mysle ze przez wirusa moze cos sie poprzestawiało i sie zesrało w tym moim organizmie... juz sama niewiem szyjka tez otwarta przez te 7 dni
Buziaki

reklama
Do góry