reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wlasnie wrpcilam z pracy. Zjsdlismy pomidorowke i robie salatke.na jutro

Kurde nie przyszly!!!! Szlak hee
Jutro mam eh rano wolnego to zawioze dzieci domszkoly i podskocze jesli bedzie ok
Mozliwe ze jutro przyjda eh dziwne..zawsze mi paczkinomczasie przychpdzily ehh zlosliwosc rzeczy martwych

Przestalo mnid bolec.Le.napidcie czuje w brzuchu...przed tabletkami to jak zaczynal mnie brzuch bolec to nie moglam chodzic z bolu i rwania eh
.tak przez ostatnim rok mialam przed tabsami..a.kiedys bezbolesne ale im starsze tym wszystko sie zmienia.
Pozatym pare dni przedn@ zatwardzrnia..a w czasie ...poluzowanie heheh i dzis juz nie wiedziala Czy mnie jelita bola.czy brzuch ehh

Jutro rano.M wraca
.kupil.sofe i flet dla mnie ..cwicze z cora hohihi

Zaczarowana wiadomo hihiihhi

Ja zrobilam zapiekanke ziemniaczano-dyniowa na jutro, ale po kawalontku na kolacje zjemy zaraz. I robie wlasnie salatke z buraków do wekowania.. grzeje siesię zjemy i bedziemy pakowac do słoików.

A u mnie wielkimi krokami zbliża się @ :( zaczynam plamić i ogólnie czuję się trochę rozbita... Dadotkowo jakieś przeziębienie mnie rozkłada :(

reklama
A u mnie wielkimi krokami zbliża się @ :( zaczynam plamić i ogólnie czuję się trochę rozbita... Dadotkowo jakieś przeziębienie mnie rozkłada :(
To chyba ja zarażam. Mnie rozlozylo kompletnie i mam antybiotyk przepisany ale sie zastanawiam czy go w ogole brac bo mam tylko mocne przeziebienie. Ale tydzien elki wziełam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry