reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wlasnie wrpcilam z pracy. Zjsdlismy pomidorowke i robie salatke.na jutro

Kurde nie przyszly!!!! Szlak hee
Jutro mam eh rano wolnego to zawioze dzieci domszkoly i podskocze jesli bedzie ok
Mozliwe ze jutro przyjda eh dziwne..zawsze mi paczkinomczasie przychpdzily ehh zlosliwosc rzeczy martwych

Przestalo mnid bolec.Le.napidcie czuje w brzuchu...przed tabletkami to jak zaczynal mnie brzuch bolec to nie moglam chodzic z bolu i rwania eh
.tak przez ostatnim rok mialam przed tabsami..a.kiedys bezbolesne ale im starsze tym wszystko sie zmienia.
Pozatym pare dni przedn@ zatwardzrnia..a w czasie ...poluzowanie heheh i dzis juz nie wiedziala Czy mnie jelita bola.czy brzuch ehh

Jutro rano.M wraca
.kupil.sofe i flet dla mnie ..cwicze z cora hohihi

Zaczarowana wiadomo hihiihhi

Ja zrobilam zapiekanke ziemniaczano-dyniowa na jutro, ale po kawalontku na kolacje zjemy zaraz. I robie wlasnie salatke z buraków do wekowania.. grzeje siesię zjemy i bedziemy pakowac do słoików.

A u mnie wielkimi krokami zbliża się @ :( zaczynam plamić i ogólnie czuję się trochę rozbita... Dadotkowo jakieś przeziębienie mnie rozkłada :(

reklama
A u mnie wielkimi krokami zbliża się @ :( zaczynam plamić i ogólnie czuję się trochę rozbita... Dadotkowo jakieś przeziębienie mnie rozkłada :(
To chyba ja zarażam. Mnie rozlozylo kompletnie i mam antybiotyk przepisany ale sie zastanawiam czy go w ogole brac bo mam tylko mocne przeziebienie. Ale tydzien elki wziełam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry