reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No cóż u mnie jedna krecha @gdzie się podziewasz ja tu czekam i czekam dobrze by było mowy cykl zaczac
Czary mary wredna@ zjawiaj się jak najszybciej u zaczarowanej :) albo druga bardziej chciana wersja: czary mary wredna @ przybądź dopiero najwcześniej za rok

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziękuję dziewczyny.... tyle czasu czekałam żeby się @ spoznila zawsze jak w zegarku teraz kiedy odpuscilismy totalnie prawie zero ,,skakania" ktos zwleka z wizytą

Idę w poniedziałek jeżeli nic się nie pokaże i odrazu do gina bo wogule nic nieczuje żadna @ ani ciąża żadnych boli moze poza tym że po prawej stronie w krzyżu mnie kulo 3 dni temu

Dzien dobryyyyy wszystkim. Niech wsm sie pojawiaja te 2 kreski :)
Onaonaona ja z moja tragiczna niedowsga to powinnam chyba cala noc jesc zeby miec jakis dodstkowy zastrzyk kalorii :D

Co tu tak jednokreskowo?? Jotja pewnie ty odczarujesz ;) jakbys sie zdecydowala na ten wczesniejszy test (wiem wiem moze jeszcze nie wyjsc albo moze byc juz slaba kreska) to to juz by jutro bylo :)

Elodia ja tez gorska baba.

Milego dnia babki, mnie okresowo za to brzuch boli, ciotka jedzie a tu dzis tyle zalatwien.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 mnie o dziwo wczoraj prawie nic nie bolalo, moze to dlatego ze @ się rozkręcila jak juz w pracy byłam. To pierwszy taki prawie bezbolesny cykl od kiedy jestem po zabiegu. Brrr pierwsza @ po wypalance to była straszna, bolało okropnie no i w dodatku wtedy przyszla o prawie tydzien za wczesnie. I chyba od wtedy mi sie rozregulowalo. Noa teraz skonczylam drugi cykl z rzedu ktory mial 28 dni. Czyli jest powoli ok.

Dzieeczyny jednokreskowe życzę wam jak najszybciej dwóch kresek. Albo zbiorowo za miesiąc jak nie teraz :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry