reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego
Lekarz przed zabiegiem mowil zeby przynajmniej 3 miesiace odczekac a po jeszcze nie bylam. Dopiero na 11 lipca mam umowiona wizyte...

Dziewczyny jak to jest przed okresem z piersiami i brzuchem? Kiedy bola? Powiem szczerze ze normalne okresy to ja mialam ostatnio w 2013 bo potem ciaze i nic nie pamietam:)

Lekarz przed zabiegiem mowil zeby przynajmniej 3 miesiace odczekac a po jeszcze nie bylam. Dopiero na 11 lipca mam umowiona wizyte...

Dziewczyny jak to jest przed okresem z piersiami i brzuchem? Kiedy bola? Powiem szczerze ze normalne okresy to ja mialam ostatnio w 2013 bo potem ciaze i nic nie pamietam:)
mnie z reguly bolaly jak juz po owu bylo

A ja wróciłam z wczasów i wszystko mi się wali. Dziadek w szpitalu bo ma zapalenie płuc i opłucnej. Ma ponad 85 lat więc każda choroba dla niego ryzykowna. Jest w szpitalu i z dnia na dzień trochę lepiej. W pracy nerwowo bo zmienia nam się kierownik i stanowisko ma objąć kierownik wielki ciul, który już kiedyś był. Tak dał ludziom do wiwatu że hej a mnie to już w ogóle nie cierpi bo zostałam zatrudniona przez obecnego kierownika i wszystko co z nim związane jest be. Nie wiem jak to zrobię ale muszę zajść w ciąże w ciągu tych 2 miesięcy.Bo potem nie wiem jak będzie z pracą. A jak będę miała niepewną sytuację to niestety będę musiała wstrzymać starania chyba już na zawsze. Mam 34, 5 l. i ja już czasu za dużo nie mam. Jestem zrozpaczona.

A ja wróciłam z wczasów i wszystko mi się wali. Dziadek w szpitalu bo ma zapalenie płuc i opłucnej. Ma ponad 85 lat więc każda choroba dla niego ryzykowna. Jest w szpitalu i z dnia na dzień trochę lepiej. W pracy nerwowo bo zmienia nam się kierownik i stanowisko ma objąć kierownik wielki ciul, który już kiedyś był. Tak dał ludziom do wiwatu że hej a mnie to już w ogóle nie cierpi bo zostałam zatrudniona przez obecnego kierownika i wszystko co z nim związane jest be. Nie wiem jak to zrobię ale muszę zajść w ciąże w ciągu tych 2 miesięcy.Bo potem nie wiem jak będzie z pracą. A jak będę miała niepewną sytuację to niestety będę musiała wstrzymać starania chyba już na zawsze. Mam 34, 5 l. i ja już czasu za dużo nie mam. Jestem zrozpaczona.
Współczuję jeśli chodzi o dziadka...:/
Co do pracy to może akurat będzie ok i normalnie zostawi Cię na stanowisku jeśli zobaczy, że jesteś dobra- po co ma sobie robić problem ze szkoleniem nowego pracownika...
Uda Ci się ! &&&

Dzięki :)
Jak do jutra nie przyjdzie @ to chyba pójdę na betę...

Pogoda piękna ! :)
Beta to najlepsze wyjście! Przynajmniej będziesz miała czarno na białym.. może ovu się przesunela...
Oj zdrowia dla dziadka życzę!

Życzę z całego serduszka ciąży! 34 to jeszcze nie tak źle! Kochana Masz jeszcze czas... my od kilku lat wracaliśmy do starań na 2-3 miesiące... i przerwa bo zawsze coś! Teraz mąż stwierdził że ostatnia próba... ze do 40 musi się udać.. i się udało! Trzymam kciuki za Ciebie!

U nas dzień X - rozmowa z dziećmi! Kupiłam ich ulubione ciacho... czekam aż mąż wróci z pracy po 20.30 :) jutro z rana wyjeżdżamy odwieść ich na wakacje i chcemy to mieć z głowy ;) Miłego dnia!!!!!

85993e3kbt9gkxpn.png

reklama
Beta to najlepsze wyjście! Przynajmniej będziesz miała czarno na białym.. może ovu się przesunela...

Oj zdrowia dla dziadka życzę!

Życzę z całego serduszka ciąży! 34 to jeszcze nie tak źle! Kochana Masz jeszcze czas... my od kilku lat wracaliśmy do starań na 2-3 miesiące... i przerwa bo zawsze coś! Teraz mąż stwierdził że ostatnia próba... ze do 40 musi się udać.. i się udało! Trzymam kciuki za Ciebie!

U nas dzień X - rozmowa z dziećmi! Kupiłam ich ulubione ciacho... czekam aż mąż wróci z pracy po 20.30 :) jutro z rana wyjeżdżamy odwieść ich na wakacje i chcemy to mieć z głowy ;) Miłego dnia!!!!!

85993e3kbt9gkxpn.png
Owulacje miałam między 14-16 dniem wg testów...:)

Powodzenia podczas rozmowy, na pewno dzieciaki się ucieszą !!! :):):)

Do góry