reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego
Lekarz przed zabiegiem mowil zeby przynajmniej 3 miesiace odczekac a po jeszcze nie bylam. Dopiero na 11 lipca mam umowiona wizyte...

Dziewczyny jak to jest przed okresem z piersiami i brzuchem? Kiedy bola? Powiem szczerze ze normalne okresy to ja mialam ostatnio w 2013 bo potem ciaze i nic nie pamietam:)

Lekarz przed zabiegiem mowil zeby przynajmniej 3 miesiace odczekac a po jeszcze nie bylam. Dopiero na 11 lipca mam umowiona wizyte...

Dziewczyny jak to jest przed okresem z piersiami i brzuchem? Kiedy bola? Powiem szczerze ze normalne okresy to ja mialam ostatnio w 2013 bo potem ciaze i nic nie pamietam:)
mnie z reguly bolaly jak juz po owu bylo

A ja wróciłam z wczasów i wszystko mi się wali. Dziadek w szpitalu bo ma zapalenie płuc i opłucnej. Ma ponad 85 lat więc każda choroba dla niego ryzykowna. Jest w szpitalu i z dnia na dzień trochę lepiej. W pracy nerwowo bo zmienia nam się kierownik i stanowisko ma objąć kierownik wielki ciul, który już kiedyś był. Tak dał ludziom do wiwatu że hej a mnie to już w ogóle nie cierpi bo zostałam zatrudniona przez obecnego kierownika i wszystko co z nim związane jest be. Nie wiem jak to zrobię ale muszę zajść w ciąże w ciągu tych 2 miesięcy.Bo potem nie wiem jak będzie z pracą. A jak będę miała niepewną sytuację to niestety będę musiała wstrzymać starania chyba już na zawsze. Mam 34, 5 l. i ja już czasu za dużo nie mam. Jestem zrozpaczona.

A ja wróciłam z wczasów i wszystko mi się wali. Dziadek w szpitalu bo ma zapalenie płuc i opłucnej. Ma ponad 85 lat więc każda choroba dla niego ryzykowna. Jest w szpitalu i z dnia na dzień trochę lepiej. W pracy nerwowo bo zmienia nam się kierownik i stanowisko ma objąć kierownik wielki ciul, który już kiedyś był. Tak dał ludziom do wiwatu że hej a mnie to już w ogóle nie cierpi bo zostałam zatrudniona przez obecnego kierownika i wszystko co z nim związane jest be. Nie wiem jak to zrobię ale muszę zajść w ciąże w ciągu tych 2 miesięcy.Bo potem nie wiem jak będzie z pracą. A jak będę miała niepewną sytuację to niestety będę musiała wstrzymać starania chyba już na zawsze. Mam 34, 5 l. i ja już czasu za dużo nie mam. Jestem zrozpaczona.
Współczuję jeśli chodzi o dziadka...:/
Co do pracy to może akurat będzie ok i normalnie zostawi Cię na stanowisku jeśli zobaczy, że jesteś dobra- po co ma sobie robić problem ze szkoleniem nowego pracownika...
Uda Ci się ! &&&

Dzięki :)
Jak do jutra nie przyjdzie @ to chyba pójdę na betę...

Pogoda piękna ! :)
Beta to najlepsze wyjście! Przynajmniej będziesz miała czarno na białym.. może ovu się przesunela...
Oj zdrowia dla dziadka życzę!

Życzę z całego serduszka ciąży! 34 to jeszcze nie tak źle! Kochana Masz jeszcze czas... my od kilku lat wracaliśmy do starań na 2-3 miesiące... i przerwa bo zawsze coś! Teraz mąż stwierdził że ostatnia próba... ze do 40 musi się udać.. i się udało! Trzymam kciuki za Ciebie!

U nas dzień X - rozmowa z dziećmi! Kupiłam ich ulubione ciacho... czekam aż mąż wróci z pracy po 20.30 :) jutro z rana wyjeżdżamy odwieść ich na wakacje i chcemy to mieć z głowy ;) Miłego dnia!!!!!

85993e3kbt9gkxpn.png

reklama
Beta to najlepsze wyjście! Przynajmniej będziesz miała czarno na białym.. może ovu się przesunela...

Oj zdrowia dla dziadka życzę!

Życzę z całego serduszka ciąży! 34 to jeszcze nie tak źle! Kochana Masz jeszcze czas... my od kilku lat wracaliśmy do starań na 2-3 miesiące... i przerwa bo zawsze coś! Teraz mąż stwierdził że ostatnia próba... ze do 40 musi się udać.. i się udało! Trzymam kciuki za Ciebie!

U nas dzień X - rozmowa z dziećmi! Kupiłam ich ulubione ciacho... czekam aż mąż wróci z pracy po 20.30 :) jutro z rana wyjeżdżamy odwieść ich na wakacje i chcemy to mieć z głowy ;) Miłego dnia!!!!!

85993e3kbt9gkxpn.png
Owulacje miałam między 14-16 dniem wg testów...:)

Powodzenia podczas rozmowy, na pewno dzieciaki się ucieszą !!! :):):)

Do góry