reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!

Nie strasz Lux!!!!!!!

Nie jesteś kochana ;) po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiam ;)

Trzymam kciuki!!!

Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!

Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!

Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha ;) pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę ;)

85993e3kbt9gkxpn.png
moze u Ciebie bedzie lepiej i nie beda Cie meczyc mdlosci :)

reklama
Lyzeczkowanie niestety...
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego

Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!

Nie strasz Lux!!!!!!!

Nie jesteś kochana ;) po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiam ;)

Trzymam kciuki!!!

Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!

Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!

Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha ;) pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę ;)

85993e3kbt9gkxpn.png
Mniaaaaaam!!!

Spark kciuki trzymam choć już prawie po. I jak?

Ja pod gabinetem gina. Oczywiście obsuwka. Stres. A jeszcze musiałam w kartę wpisać wszystkie poronienia :(

Hej dziewczyny ! Właśnie wróciłam od lekarza, miałam iść na kontrolę a nie spodziewałam się, że będę podejrzewać ciążę więc ogólnie ta wizyta trochę za szybko ... od ostatniej miesiączki nie minęły jeszcze 4 tygdnie, więc na usg narazie nic nie widać :( Lekarz jest dobrej myśli,skoro testy wychodzą pozytywnie i mam przyjść za 2 tygdnie ... jutro rano pobiegnę na betę i jeśli wyjdzie pozytywnie to chyba biorę urlop na te dwa tygodnie bo będę miała akurat 2 zmianę a potem nocki... do tego nie mam zbyt zdrowej dla ciąży pracy i się trochę denerwuję :(

poniżej dzisiejsze teściochy :)

Załączniki

• 20160621_131038.jpg
    20160621_131038.jpg
    355,2 KB · Wyświetleń: 103
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego
nie strasz mnie :(

Cluue kreseczka pięknie ciemieje :) betę zrób 2 razy to zobaczysz jak przyrastasta. Niech dzidzia rośnie zdrowo :)

Spark i jak tam ci poszło?

my oglądamy meczyk [emoji3]

my też oglądamy. Staram się nic sobie nie wmawiać ale to trudne. Trzeci dzień pobolewa mnie podbrzusze, mam wzdęcia i lekką zgagę. niech ten czas szybciej mija...

reklama
Do góry