reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wiesz, że też o tym dzisiaj pomyślałam?
Nie jestem w stanie się uspokoić, od dwóch dni męczy mnie jakiś niepokój. Wszędzie wyparuję najgorszego. Nic się nie dzieje a już czuję się winna. Uśpijcie mnie o_O

Ja od tych wszystkich leków ..mam zawroty głowy ..mdłości...o senności nie wspomnę hehehe

reklama
Ja od tych wszystkich leków ..mam zawroty głowy ..mdłości...o senności nie wspomnę hehehe

Hmmm od leków mówisz... :-D:rofl::p

Ja objawy miałam już dwa tygodnie przed testem. Nieustający ból podbrzusza (nawet w nocy), PMS ( mam nadal), zaparcia (to było najbardziej zaskakujące), ból piersi narastał stopniowo z dnia na dzień i osłabienie (wejście na 2 piętro to wyzwanie) i to wszystko. Nie było dużo śluzu, mdłości, odrzucenia od jedzenia, wrażliwości na zapachy, zwrotów głowy ani metalicznego posmaku w ustach. Prawdą jest, każda ciąża inna. Jeśli wszystko będzie dobrze, czeka mnie jeszcze tyle atrakcji :-D:szok:

Hmmm od leków mówisz... :-D:rofl::p

Ja objawy miałam już dwa tygodnie przed testem. Nieustający ból podbrzusza (nawet w nocy), PMS ( mam nadal), zaparcia (to było najbardziej zaskakujące), ból piersi narastał stopniowo z dnia na dzień i osłabienie (wejście na 2 piętro to wyzwanie) i to wszystko. Nie było dużo śluzu, mdłości, odrzucenia od jedzenia, wrażliwości na zapachy, zwrotów głowy ani metalicznego posmaku w ustach. Prawdą jest, każda ciąża inna. Jeśli wszystko będzie dobrze, czeka mnie jeszcze tyle atrakcji :-D:szok:

A jak...
Nawet koleżanka w pracy mi powiedziała, że wyglądam nieswojo .... jeszcze mi tu jakiegoś choróbska brakuje :o
Gdyby nie to USG ... to może i bym sobie coś w głowie roiła ;)

A jak...
Nawet koleżanka w pracy mi powiedziała, że wyglądam nieswojo .... jeszcze mi tu jakiegoś choróbska brakuje :o
Gdyby nie to USG ... to może i bym sobie coś w głowie roiła ;)

A ja tam lekarzom i ich wszechwiedzy w zakresie rozmnażania do końca nie wierzę. I tak sobie wczoraj oglądałam jak dziewczyna wytatuowała sobie na łonie "nigdy nic tu nie zasiejesz" po tym jak lekarze orzekli bezpłodność, miesiąc później była w ciąży:-D

Musiała zmienić tatuaż.

I w drugą stronę, znam dziewczyny którym lekarze odmawiają radykalnych zabiegów pomimo chorób, bo a nóż widelec zajdzie w ciążę. Drażni mnie to bardzo, mężczyzna może wykastrować się kiedy chce, wystarczą 2000 zł :crazy:

Może dajmy ten cykl na straty i będzie niespodzianka? Kto wie :rolleyes:

A ja tam lekarzom i ich wszechwiedzy w zakresie rozmnażania do końca nie wierzę. I tak sobie wczoraj oglądałam jak dziewczyna wytatuowała sobie na łonie "nigdy nic tu nie zasiejesz" po tym jak lekarze orzekli bezpłodność, miesiąc później była w ciąży:-D

Musiała zmienić tatuaż.

I w drugą stronę, znam dziewczyny którym lekarze odmawiają radykalnych zabiegów pomimo chorób, bo a nóż widelec zajdzie w ciążę. Drażni mnie to bardzo, mężczyzna może wykastrować się kiedy chce, wystarczą 2000 zł :crazy:

Może dajmy ten cykl na straty i będzie niespodzianka? Kto wie :rolleyes:

Oj tak zrobię :)

To zalezy wsxystko od organizmu jedni nie moga przytyc inni nie moga schudnac sprawa indywidualna.ja karmilam swojego rok jak mual 2 miwsiace wazyl podobnie jak twoj 8400 ja zawsze zdrowo sie odzywialam nie jadlaam za dwoje i wraz tyle kg[/QU

Konwalijka wdarł mi sie tam błąd ehhh..ważył 7200 a w 5 miesiacu 9.500 ..w póŹniejszym okresie przybieral coraz mniej bo najwiecej dzieci przybieraja do roku jakoś..nie wiem naprawde czym to szlo.moze tym ze przesypiali mi oboje cale noce po skpnczeniu magicznyxh 8tyg.
Teraz sa szczupli

Dziewczyny co do diety to jak tak porpwnujac jak znajome sie odchudzaja w kolko to wychodzi ze na jakies tam diecie jestem haha. U mnie w domu pije sie wodę... Sa zasady slodkie po posilku jesli juz a napewno nie po 18 choc zdarzylo sie. nie lubię tych sztucznych napojow. Nawet sokow nie kupujemy .gotujemy sami oboje ...ja i M pracujemy duzo to sie dopelniamy w obowiązkach... Z gotowca to makaron i sos w sloiku do spagetti do tego jestesmy aktywni..zarowno ja jak i maz i dzieci ..ale odstępstwa sa od normy..i do mac skoczymy raz w roku

Mnie stress zjada. Bo wtedy nie jem. Przy przeprowadzce w 4 tyg schudlam 5kg frustrujace

Colorado nie jestem ekspertem ale stopniowo trzeba zmienic nawyki zywieniowe by zostaly z nami na stale... A i waga i zdrowie sie poprawi bo nie dla kazdego sa drastyczne diety bo bardzo szybko wraca ze zdwojona sila co sie stracilo... Wysilek fizyczny przyspieszy sprawe ale masz racje ...waga w zyciu nienjest najwazniejsza ale pamietaj ze zdrowie juz tak

ElodiA ale juz nie zyjesz w stresie.. Cora z wami . nowy dzidzius w planach więc wszystko powinno byc dobrze a co bylo juz nie wróci wiecej

Hope widze ze pozytywnie zakrecona jestes:-D

No właśnie, stres. Co zrobić ze stresem już w ciąży? Co zrobić z dopatrywaniem się każdego objawu lub jego braku, z nadwrażliwością na wszystko na każdym kroku, w zamartwianiu się od wizyty do wizyty i z czarnymi wizjami? Czy ten stres jest niebezpieczny?

Tu pomoze praca i obowiazki domowe po:rofl2::laugh2: nie bedzie na to czasu hehehe

Hej dziewczyny nie wiem co robić dostałam plamien zamiast okresu po 90 dniach nie wiem czy robić wyniki i uznać plamienie za okres czy sobie darować

reklama
Do góry