alunia87
Fanka BB :)
Ja przed ciążą miałam bardzo wysoka prolaktyne i hormony tez nie były w normie.Do tego badanie nasienia tez nie wypadło dobrze,bo morfologia 2 %.Mimo tych przeciwności losu,po 2 latach starań jestem w ciąży.Pierwsza poroniłam, co prawda,ale teraz staram się wierzyć, że będzie dobrze.Hej dziewczyny, pisalam ze zawieszam starania i jade sie leczyc do pl. Dzid odkrylam ze jestem w ciazy w ktora zajsc musialam przed przykazdem do Polski, niestety prawdopodobnie jestem tez w trakcie poronienia bo krwawie i brzuch boli, tydzieb temu bylam u ginekologa i stwierdzil ze przy moim endometrium 4mm nie ma szans na ciaze. Dzis do niego dzwonilam i powoedzial ze musze dac dzialac naturze bo jest to bardzo prawdopodobne ze ciaza sie nie utrzyma przy moich wynikach a on jest za naturalnym biegiem wydarzen. Gdybym nie zrobila testu to pewnie nawet bym nie wiedziala i w koncu dostalabym miesiaczke. Cieszy mnie tylko fakt ze mimo zrostow, czesto brakow owulacji i mowieniu przez lekarzy ze nie ma szans na ciaze to doszlo do niej nawet jesli to bedzie koniec juz na samym poczatku. Trzymajvie kciuki zebym byla silna bo mylse ze bez lez sie nie obejdzie po tych 2 latach
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom