reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja od pierwszej sekundy wiedziałam, że mój mąż zostanie moim mężem i ojcem naszych dzieci :) Ślub to była formalność :) I bardzo chciałam zostać żoną mojego męża :) :)
Czyli plan spelniony ;) koleżanka wspolna nam w gimnazjum "wykrakala" ze będziemy razem, a my wtedy co najwyżej cześć od niechcenia sobie mówiliśmy. Dziwnie się życie układa

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

ja chodzilam z moim do szkoly podstawowej...ale slabo sie z tej szkoly pamietam, potem jak jezdzilam na mecze mojego brata to moj Tomek z nim gral i tez nic, a potem sie w zupelnie inych okolicznosciach spiknelismy i tak juz 3,5 roku :-) :)

No, historia naszej miłości nadaje się na książkę lub film. Mamy co wspominać i o czym opowiadać. Na szczęście :)
Teraz tylko owocu tej miłości nie możemy się doczekać. Ale mamy nadzieję że i to nam będzie dane.
Tak, jak na miłość długo czekaliśmy, tak i na dziecko musimy cierpliwie czekać...

No, historia naszej miłości nadaje się na książkę lub film. Mamy co wspominać i o czym opowiadać. Na szczęście :)
Teraz tylko owocu tej miłości nie możemy się doczekać. Ale mamy nadzieję że i to nam będzie dane.
Tak, jak na miłość długo czekaliśmy, tak i na dziecko musimy cierpliwie czekać...
doczekasz sie, duzo par czeka latami i sie doczekali, ja Tobie zycze by to szybciej poszlo i bys nam sie niebawem brzuszkiem pochwalila :-) :)

Może ja też coś uspokajającego powinnam brać?! Masz to skonsultowane ze swoim ginem? Co bierzesz?
Hahahahaha brzmi jakbym była lekomanką, ale prawda taka, że po prostu miałam załamanie przez cały marzec i chyba jednak czas się czymś wspomóc, bo przede mną jeszcze trudniejszy czas...

nic nie konsutowałam bo ja sobie takie raczej pacebo łykam ziołowe z niebieską nakrętką - bardziej na podśwadomośc działają ;)

Kruczyca!!! To będziemy tez trzymać kciukj aby wszystko się udało.
Mamuniol... Pewnie ze chcielibyśmy corcie!!!! Żeby było snuesznij w ciąży z Moim chłopcem 4 różnych lekarzy w różnych tygodniach ciąży mówili ze będzie dziewczynka. A tu bum... Cesarka i wyjmuja chłopca :) my tez za rok 10 lay po ślubie.
Renia może jednak... ;) ja tez plamilam na poczatku ciąży.

reklama
nic nie konsutowałam bo ja sobie takie raczej pacebo łykam ziołowe z niebieską nakrętką - bardziej na podśwadomośc działają ;)
Ja będę na wizycie 12 to się swojej zapytam co mam brać w takim razie. Chcę właśnie takie ziołowe coś. Nie chcę nic silnego. Chciałabym aby mnie to jedynie trochę wyciszyło, ukoiło, wyluzowało...

Do góry