reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam serdecznie.
Cluue gratulacje.
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki aby powiodło się w następnym cyklu.
Pisałam ostatnio ze nie mam przeczuc. Im bliżej terminu @ tym bardziej pojawiają się przeczucia że jednak się nie udało. Do tego wszystkiego mnie rozlozylo chorobsko. Musiałam naprawdę dziś w pracy źle wyglądać bo szefowa kazała mi zostać jutro w domu i się podkurowac. Macie może jakieś pomysły co mogłabym wziąć na przeziębienie żeby nie zaszkodzić ewentualnemu potomkowi? Buziam [emoji11]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie.
Cluue gratulacje.
Pisałam ostatnio ze nie mam przeczuc. Im bliżej terminu @ tym bardziej pojawiają się przeczucia że jednak się nie udało. Do tego wszystkiego mnie rozlozylo chorobsko. Musiałam naprawdę dziś w pracy źle wyglądać bo szefowa kazała mi zostać jutro w domu i się podkurowac. Macie może jakieś pomysły co mogłabym wziąć na przeziębienie żeby nie zaszkodzić ewentualnemu potomkowi? Buziam [emoji11]

Kochana życzę żeby przeczucia były jak najbardziej mylne :)
Niestety nie wiem...

Witam serdecznie.
Cluue gratulacje.

Mi też już brak przeczuc ze jednak wyszło. Już dzisiaj brzuszek pobolewal jak na @, także coraz bliżej. Ja to rano z jakims katarem wstalam , a do tego od 2 dni mam opryszczke na ustach, to jakaś masakra. Zawsze miałam ale pora zimowa, a teraz z skad się wzięła to nie mam pojęcia. Zostało mi jeszcze 5 dni . Czas się dluzy strasznieeee.

Wczoraj popróbowaliśmy. Przydałoby się i dziś, bo wyjątkowo w domu mąż ale jutro gin więc lepiej nie. Oby było wszystko dobrze. Stresuje mnie ta wizyta

reklama
Do góry