reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej poproszę o zmianę.

Kolejny termin to 28.06 [emoji5]

Gratuluję dwóch kreseczek.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Hej!!! Co słychać??? Długo się nie odzywalas... miałaś o ile dobrze pamiętam cień kreseczki drugiej...

85993e3kbt9gkxpn.png

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Miałam miałam, nawet 3 razy razy ale potem przyszła @. Podejrzewam że to mogła być biochemiczna.

Próbuje dalej [emoji4]

A co u mnie? Biegam od pracy do pracy, cały czas coś.
Ostatnio mój partner połamal sobie nogę w kolanie i cala w gipsie wiec nie za ciekawie.
Ale po burzy zawsze słońce, ja się nie załamuje [emoji4]
Poza tym miałam awarie telefonu. Można było do mnie dzwonic, pisać i tak nic nie działało [emoji4]
Miłego dnia dla was. Ja pije poranna kawę [emoji4]

Dzień dobry dziewczyny
Miałam miałam, nawet 3 razy razy ale potem przyszła @. Podejrzewam że to mogła być biochemiczna.

Próbuje dalej [emoji4]

A co u mnie? Biegam od pracy do pracy, cały czas coś.
Ostatnio mój partner połamal sobie nogę w kolanie i cala w gipsie wiec nie za ciekawie.
Ale po burzy zawsze słońce, ja się nie załamuje [emoji4]
Poza tym miałam awarie telefonu. Można było do mnie dzwonic, pisać i tak nic nie działało [emoji4]
Miłego dnia dla was. Ja pije poranna kawę [emoji4]

Uhuhu ale się u Ciebie działo ! :)

Spark sporo sporo i marze o świętym spokoju [emoji4]
Ale chyba się nie zapowiada bo najprawdopodobniej zmienię prace [emoji4]

Lux mam nadzieje ze niedlugo poczujesz się lepiej. A do grudnia szybko zleci [emoji5]

reklama
Spark sporo sporo i marze o świętym spokoju [emoji4]
Ale chyba się nie zapowiada bo najprawdopodobniej zmienię prace [emoji4]

Lux mam nadzieje ze niedlugo poczujesz się lepiej. A do grudnia szybko zleci [emoji5]

no ja licze, ze te mdlosci same predzej przejda, choc nieraz slyszalam, ze dziewczynom wracaja mdlosci na koniec ciazy

Do góry