reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj test z wczoraj [emoji33]

1497286371-aaaaaa.jpeg

Do tej pory nie wierze [emoji23]

A no nie napisalam wiecej szczegolow [emoji85]
3 cykl staran
17dc owulka
32dc test [emoji323][emoji322]

Objawow zadnych oprocz zwyklego bolu piersi jak na okres i bolu brzucha jak na okres przez ostatnie pare dni.
A no i bzykac mi sie chcialo po owulce a normalnie w fazie lutealnej seks moze dla mnie nie istniec.
Bylam pewna, ze bedzie negatywny bo w poprzedniej ciazy do nie dosc, ze zagniezdzenie powodowalo mocne skurcze to od razu od niego zaczelam miec mase objawow. A wczoraj taki szok [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry !
Bardzo długo mnie z wami nie było, ale uznałam, że muszę się z wami podzielić wieściami..
od 5 dni spóźnia mi się @, piersi bolą jak oszalałe i jeszcze te skurcze w podbrzuszu. Wstaje rano i coś mnie tknęło aby zrobić test, to poszłam i zrobiłam :D:D:D:D:D oczywiście musze to jeszcze potwierdzić :biggrin2: miłayście tak ze były dwie kreseczki a u lekarza nic nie wyszło ?

Gratuluje! [emoji1377][emoji7][emoji294]️[emoji323][emoji322]

A jakie równe krechy hehe

To fotka po jakiejs minucie a po jakichs 4 to juz testowa jest mocniejsza od kontrolnej. Tutaj chyba widac :)
1497286969-aaaaaa.jpeg

DZIEKUJE! [emoji8]

Mam ogromnego stracha, ze znow cos pojdzie nie tak. Dzisiaj to mnie chlop juz opierniczyl za to czarnowidztwo no ale nic nie poradze, ze sie boje :/

Parasoleczko aaaaaaaaa kuzwa gratki gratki gratki [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale sie ciesze mega.Piekne kreseczki

reklama
To fotka po jakiejs minucie a po jakichs 4 to juz testowa jest mocniejsza od kontrolnej. Tutaj chyba widac :)
1497286969-aaaaaa.jpeg

DZIEKUJE! [emoji8]

Mam ogromnego stracha, ze znow cos pojdzie nie tak. Dzisiaj to mnie chlop juz opierniczyl za to czarnowidztwo no ale nic nie poradze, ze sie boje :/

U mnie syn takie ładne kreski malował ehh i tez tylko cyce miałam obolałe a potem brzuch i na siku latałam czesto

Do góry