Lanvin
Fanka BB :)
Ale to jest inny wynik, niż beta. Powinnaś betę zrobić, nie jest to jakieś mega drogie.Hcg ilościowo bo wynik jest szybko tego samego dnia. Z beta trzeba czekać i drożej
Widzę, że u Ciebie coraz lepiej, Twoje nastawienie się zmieniło działaj, nie gadaj, za pierwszym razem może się nie udać i będziesz zwlekać niepotrzebnieKochana plan jest narazie trzymam dietę [emoji1] i może od lipcowego okresu zaczniemy ale nie wiem. Ja mam mieszane uczucia strasznie się boję. Boję się, że znowu będę przez to samo przechodzić albo z drugiej strony że nie będę mogła teraz zajść. Nie wiem sama co jest gorsze [emoji20]
Ale tak optymistycznym akcentem z mężem Przytulanki nam się poprawiły. Mamy urlop na Hiszpanię we wrześniu i do Polski znowu jedziemy w lipcu [emoji1] [emoji1] i już się nie mogę doczekać [emoji1] [emoji1]
A u Ciebie jak kochana?[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A na jakiej zasadzie tam mieszkasz? Wynajmujesz, czy jak to działa?@komareczka kocha simsy [emoji7] i ja ludzikami to malo kiedy sie bawilam, ja tam domu uwielbialam budowac i urzadzac [emoji7] godzinami [emoji23]
@judytka777 ahhh chcialabym do Chorwacji, Rumunii...w sumie to bym chciala zobaczyc wszystkie istniejace kraje [emoji23]
@Ogien121212 tez przezywalam ciezka operacje serca taty. Niestety, jak to mowia, operacja sie udala ale pacjent nie przezyl. Tatko zmarl 3 tygodnie po operacji
@Wonderful przykro mi
07.07 moze bedzie szczesliwa data
@M2b musisz stanac w kolejce bo juz kilka dziewczyn chce mnie zatrudnic [emoji14] opowiazuje kolejnosc zgloszen [emoji23]
A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rezygnować z wakacji? Serio? Bez przesady po prostu zakryj brzuszek na słońcu sport tez możesz uprawiać, ale się nie.przeforsuj tylko ciąża to nie choroba, najlepiej spytaj gina na wizycie co Ci wolno, a co powinnaś odpuścićKochane doradźcie mi. Czy w czasie ciąży zrezygnowaliście z wielu rzeczy? Czy faktycznie aż tyle jest "zabronione" Zaczynam 5tc, na sierpień mam zarezerwowane wczasy nad Bałtykiem, powinnam zrezygnować? Moża się kąpać w morzu? plażowac? OD marca schudłam 20kg (rower 3x w tyg ok 20-30km, siłownia głównie cardio rower bieżnia orbitrek 3-5x w tyg.) Czy z tego też powinnam zrezygnować? pokochałam sport..dał mi powera i sprawił że waga wkońcu spadła w dół... Doradzcie mi doświadczone mamusie co można a co nie.. jestem w kropce to moja pierwsza ciąża.. tak bardzo chciałabym utrzymać wagę albo nie przytyć za wiele.. Czekam na wasze opinie..
I jeszcze musiałaś nas poinformować [emoji23] "czekaj kochanie, tylko dziewczynom napiszę jakie ciacho na mnie czeka" [emoji23] uwielbiam to!Wychodzę z lazienki, zmierzam w stronę łóżka, a tam takie ciacho leży [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] także ten... Odezwę się później, paaa [emoji179] [emoji12]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O, to już mam odpowiedz na pytanie@M2b ja tez wynajmuje ale socjalne. Jest na innych zasadach niz od prywatnej osoby.
Dlatego cudow nie robie ale nie zanosi sie abysmy sie w ciagu kilku lat wyprowadzili, dlatego je robimy.
Haha i nie jestes chu*owa pania domu, kazdy jest inny i ma inne potrzeby. Dla mnie mieszkanie jest bardzo wazne, zawsze tak bylo, juz za dziecka bylam mieszkaniowa estetka. Wole kupic sobie ladna polke niz ladna kiecke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja chciałam dzięki!@Paraplu a proszę tu [emoji4] Link do: Nowe mieszkania Kraków - Czyżewskiego 1
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Co to za praca?No to jestem [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] wow[emoji7] no bo ja się muszę pochwalić, mój mezus zmienia prace, no i dziś właśnie był na ostatecznej rozmowie i praca lepsza i warunki i płacą lepiej, i w ogóle byli pod wrażeniem po rozmowie z nim, także jestem z niego dumna i dostał nagrodę wlasnie[emoji4]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile metrów macie? My malujemy salon i przedpokój Błękitnym topazem Magnata, to tako szary wpadający w.niebieski. Sypialnie Szarym pirytem, a u małego dwie ściany Szary piryt i dwie Cejlonski szafir, wszystko Magnat także w zasadzie całe mieszkanie będzie szare, na podłodze kładziemy panele Dąb rimini z Kronopolu, a w kuchni szare płytki na podłodzeJesli chodzi o tematyke remontowa to my jak sie wprowadzilismy to cale mieszkanie bylo w odcieniach zolci. Wlacznie z meblami w kuchni. Pomalowalam meble na bialo, sciany sa szare. Reszte mebli dokupilismy w ikei i mieszkanko jest mega przytulne. Niestety male. Tzn dla nas dwojga jak najbardziej wystarcza ale dla pary z np 2 letnim ruchliwym maluchem jest stanowczo za male. Trzeba bedzie zaczac myslec o czyms wiekszym pomalu.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Swiętowaliscie w końcu?Mój dzisiaj wrócił z nocki z tekstem: wiesz co dzisiaj za dzień?
Wertuje w głowie czy niee jakaś rocznica albo coś, ale nie...
Na co on: dzień seksu. Także przekładaj te pazury z popołudnia dla mojej siostry, zrobisz je innym razem, a my świętujemy!
uśmiechnęłam się tylko, a w myślach wyszeptałam: zapomnij.
Ktoś mi mówił, że w II trymestrze się ma większą ochotę na przytulanki i libido mocno wzrasta...
To albo nie jestem w drugim trymestrze, albo mnie zwyczajnie ten zaszczyt nie kopnął
Paraplu zazdroszczę Ci, ja tak nie znoszę jakiegokolwiek remontu!!!
Przez najbliższe tyg. Po porodzie mamy jeszcze mieszkać z tesciami, 2 pokoje... dużych zmian im nie chcemy robić bo to tylko na chwilę... ale jakieś trzeba... jak tylko mam pomyśleć, co, gdzie i jak ulokować to płakać mi się chce :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero ją dostałaś? Ile Ty miesięcy czekałaś?A jeśli chodzi o remont dziewczyny to ja dzisiaj wieczorem sadzę na balkonie kwiaty Nie mogłam się zebrać przez cały maj
No i w końcu dostałam wywalczoną wypłatę w tej Niemcowni, także zaczynamy też urządzenie mieszkania: kanapa, szafa, wieszaczki... Już nie mogę się doczekać
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom