Spark
Fanka BB :)
Mój dzisiaj wrócił z nocki z tekstem: wiesz co dzisiaj za dzień?
Wertuje w głowie czy niee jakaś rocznica albo coś, ale nie...
Na co on: dzień seksu. Także przekładaj te pazury z popołudnia dla mojej siostry, zrobisz je innym razem, a my świętujemy!
uśmiechnęłam się tylko, a w myślach wyszeptałam: zapomnij.
Ktoś mi mówił, że w II trymestrze się ma większą ochotę na przytulanki i libido mocno wzrasta...
To albo nie jestem w drugim trymestrze, albo mnie zwyczajnie ten zaszczyt nie kopnął
Paraplu zazdroszczę Ci, ja tak nie znoszę jakiegokolwiek remontu!!!
Przez najbliższe tyg. Po porodzie mamy jeszcze mieszkać z tesciami, 2 pokoje... dużych zmian im nie chcemy robić bo to tylko na chwilę... ale jakieś trzeba... jak tylko mam pomyśleć, co, gdzie i jak ulokować to płakać mi się chce :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wertuje w głowie czy niee jakaś rocznica albo coś, ale nie...
Na co on: dzień seksu. Także przekładaj te pazury z popołudnia dla mojej siostry, zrobisz je innym razem, a my świętujemy!
uśmiechnęłam się tylko, a w myślach wyszeptałam: zapomnij.
Ktoś mi mówił, że w II trymestrze się ma większą ochotę na przytulanki i libido mocno wzrasta...
To albo nie jestem w drugim trymestrze, albo mnie zwyczajnie ten zaszczyt nie kopnął
Paraplu zazdroszczę Ci, ja tak nie znoszę jakiegokolwiek remontu!!!
Przez najbliższe tyg. Po porodzie mamy jeszcze mieszkać z tesciami, 2 pokoje... dużych zmian im nie chcemy robić bo to tylko na chwilę... ale jakieś trzeba... jak tylko mam pomyśleć, co, gdzie i jak ulokować to płakać mi się chce :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom