reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ lanvin poki co balkonu jeszcze nie zaliczylismy ale pamietam.ze ktoras o tym balkonie pisala :-) przyznac sie ktora to?:laugh2::laugh2:
U mnie najbardziej exstremslnym miejscem w ktorym to robilam byla toaleta w super markecie a tak to no.... zwyczajne lono natury czyli tam gdzie najlepij to smakuje :happy:;-) ;)
Dziewczyny normalnie was nie poznaje. Bogini sexu [emoji177] [emoji173] [emoji173] [emoji177] [emoji182]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny normalnie was nie poznaje. Bogini sexu [emoji177] [emoji173] [emoji173] [emoji177] [emoji182]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
My z mężem mieliśmy takie zbliżenie w takim parko lasku gdzie w każdej chwili mógł ktoś przyjść. W samochodzie na początku prawie codziennie było bo ja mieszkałam na pokoju i on i jakoś tak warunków nie było, że musieliśmy się grzmocic po autach [emoji23] mieliśmy nawet swoją miejscówke taki parking na pustkowiu z ładnym widokiem ale kiedyś nas prawie policja złapała. Na szczęście jeszcze nie zaczęliśmy [emoji23] no i tak. Ale ja nie jestem żadna boginią seksu. Maz ma raczej nudno. Jestem grubsza i jakoś mało mam ochotę. Szkoda mi go bo mimo że on też raczej nie jest jakoś nadpobudliwy w kwestii seksu to ze mna ma w ogóle przerabane bo mi sie wiecznie nie chce.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę dziewczyny! moje libido jest gdzieś na dnie rowu mariańskiego... Zazwyczaj w płodne miałam chcicę, a poza płodnymi to w ogóle. Ale w tym cyklu nawet w płodne mi się nie chce. Także mój biedny mąż tylko narzeka, a co ja poradzę. Już chciałam wracać do seksu po operacji to się coś przyplątało i mam clotrimazol... także no. Może mi się chłop przez tydzień jeszcze nie zasuszy...
A takie mam pytanko jak jesteśmy w tych tematach. Skoro luteinę dopochwowo mam stosować 2-3 razy dziennie to jak to wygląda z seksem? Przecież te tabletki się rozpuszczają, wiadomo że cieknie itp itd...Mężom nie przeszkadza? Nie szczypie ich chemia? :D
Ja daje rano i koło 6 żeby zdążyło się wchłonąć

No to już po. Pęcherzyk 2,24 miał, endometrium 9 mm. Wszystko więc super. Oby tylko teraz szybko pękł i oby się pięknie zapłodnił i zagnieździł.
Lekarz niefajny no ale cóż mojego nie było a ten jest podobno dupek ale ekspert. Tym razem nawet nie było iui tak nieprzyjemne jak pierwsze. Poczułam tylko jak mnie normalnie rozpiera i jakby płyn z żołnierzykami wleciał do samach jajników hehehe...
Teraz leżę plackiem w domu a przede mną najdłuższe 14 dni

T
No to już po. Pęcherzyk 2,24 miał, endometrium 9 mm. Wszystko więc super. Oby tylko teraz szybko pękł i oby się pięknie zapłodnił i zagnieździł.
Lekarz niefajny no ale cóż mojego nie było a ten jest podobno dupek ale ekspert. Tym razem nawet nie było iui tak nieprzyjemne jak pierwsze. Poczułam tylko jak mnie normalnie rozpiera i jakby płyn z żołnierzykami wleciał do samach jajników hehehe...
Teraz leżę plackiem w domu a przede mną najdłuższe 14 dni
Trzymamy kciuki :)

@mfifi04 pisałaś o filmie Kwiat pustyni. Oglądałam kiedyś juz. Dla mnie ogromnie wzruszający. Czasami aż mi się gardło zaciskalo. W tym morzu cierpienia był też tak piękny i pokrzepiajacy. Daje do myślenia.

My z mężem mieliśmy takie zbliżenie w takim parko lasku gdzie w każdej chwili mógł ktoś przyjść. W samochodzie na początku prawie codziennie było bo ja mieszkałam na pokoju i on i jakoś tak warunków nie było, że musieliśmy się grzmocic po autach [emoji23] mieliśmy nawet swoją miejscówke taki parking na pustkowiu z ładnym widokiem ale kiedyś nas prawie policja złapała. Na szczęście jeszcze nie zaczęliśmy [emoji23] no i tak. Ale ja nie jestem żadna boginią seksu. Maz ma raczej nudno. Jestem grubsza i jakoś mało mam ochotę. Szkoda mi go bo mimo że on też raczej nie jest jakoś nadpobudliwy w kwestii seksu to ze mna ma w ogóle przerabane bo mi sie wiecznie nie chce.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu M się marzy w lesie na kocyku. W końcu do tego dojdzie. :D a jakoś teraz jestem przychylna różnym
propozycjom w tych tematach :D

@cheebay nie mialam z aloesu, K kupil mi mentolowy zel w aptece i duzo pomogl bo pieczenie zmniejszylo sie na tyle, ze bylam w stanie usnac. Kazda zmiana pozycji co prawda powodowala taki bol, ze sie budzilam ale to i tak lepsze nic cala noc nieprzespana.

@Flower tez uwielbiam "Kwiat pustyni" i druga czesc tez czytalam :)

Alkoholizm to duzy problem. Byla mojego K jest alkoholiczka. Staral sie jej pomoc, nawet do tej pory w piwnicy mamy ksiazki jakie sobie kupil o alkoholizmie aby sie doedukowac i wiedziec jak ten problem ugryzc no ale ona uwazala, ze nie ma problemu z alkoholem. A nikomu na sile sie nie pomoze.
A w tamtym tygodniu w Pracy K zmarla 32-letnia dziewczyna, chorowala na anoreksje i tak wyniszczyla organizm, ze poszla spac i nastepnego dnia juz sie nie obudzila :( miala problem z perfekcjonizmem i jesli cos jej nie wyszlo albo uwazala, ze nie spelnila w 150% swoich oczekiwan to sie karala niejedzeniem.

@NeSSi dzisiaj juz lepiej jeste. Skora z twarzy mi juz schodzi, na ramionach jeszcze sie trzyma ale pewnie bedzie platami schodzic [emoji33]no i piecze a w stosunku do wczoraj to jest ogromna poprawa.

@MartaBsrbaraWeronika nie kazda ma przeczucia :)

@Kurcia nie pomoge, nie znam sie na niepekajacych pecherzykach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
He he he

Fajny temat dziś macie :)

My las na kocyku już zalicxylismy i bunkry w osowcu i balkon też :)

My po basenach w uniejowie a teraz jedziemy do Łodzi do manufaktury :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry