reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
He he he

Fajny temat dziś macie :)

My las na kocyku już zalicxylismy i bunkry w osowcu i balkon też :)

My po basenach w uniejowie a teraz jedziemy do Łodzi do manufaktury :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pociągu zaliczyłam ahahha

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

No dobra iui miałam ok 13. Teraz jest 17:00 to chyba mogę już powoli ruszyć dupkę z łóżka i zrobić sobie jeść? Mam głównie leżeć dziś ale chłop w robocie a ja głodna :(

My z mężem mieliśmy takie zbliżenie w takim parko lasku gdzie w każdej chwili mógł ktoś przyjść. W samochodzie na początku prawie codziennie było bo ja mieszkałam na pokoju i on i jakoś tak warunków nie było, że musieliśmy się grzmocic po autach [emoji23] mieliśmy nawet swoją miejscówke taki parking na pustkowiu z ładnym widokiem ale kiedyś nas prawie policja złapała. Na szczęście jeszcze nie zaczęliśmy [emoji23] no i tak. Ale ja nie jestem żadna boginią seksu. Maz ma raczej nudno. Jestem grubsza i jakoś mało mam ochotę. Szkoda mi go bo mimo że on też raczej nie jest jakoś nadpobudliwy w kwestii seksu to ze mna ma w ogóle przerabane bo mi sie wiecznie nie chce.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z seksem to samo. Totalny brak chęci. Ochotę to miałam zawsze tylko na początku związku a potem już tylko gorzej. Mój też ma ciężko. Niby nie narzeka bo co to da. Nieraz mam wyrzuty sumienia.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja kur...a też :( Jestem taka zła, że szok!!!! Masakra!

@Bulbasek niestety nie, skierowanie mam do ICZMP... :(
A naprawią po 15 czerwca...
A po 15 nie możesz iść? Wiem że powinno się robić to badanie w pierwszej połowie cyklu, ale jak obiecałam mojemu ginowi ze nie będzie do badania żadnych seksow nawet z zabezpieczeniem to zrobił mi 4 dni przed miesiączką.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
No to już po. Pęcherzyk 2,24 miał, endometrium 9 mm. Wszystko więc super. Oby tylko teraz szybko pękł i oby się pięknie zapłodnił i zagnieździł.
Lekarz niefajny no ale cóż mojego nie było a ten jest podobno dupek ale ekspert. Tym razem nawet nie było iui tak nieprzyjemne jak pierwsze. Poczułam tylko jak mnie normalnie rozpiera i jakby płyn z żołnierzykami wleciał do samach jajników hehehe...
Teraz leżę plackiem w domu a przede mną najdłuższe 14 dni

Zaciskam z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry