reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Joaszka śliczną masz córeczkę.. ❤️
@MoKa &&&& trzymam niech @@@ zapomni o tobie na kilka miesiecy.. ❤️
Któraś jeszcze testuje w najbliższym czasie?
U nas piekna pogoda znowu i taka.sama.ma byc caly tydzień :-D
Kochana powiedzcie mi te ktore maja 28 dni cykl i obserwuja go za pomoca testow owu jak i temperatury kiedy zazwyczaj wystepuje u was owulavja ? Zawsze 14 dnia ? Przy regularnych 28 dniach cyklu
U mnie nie ma reguły przeważnie od 12 do 15.

reklama
Gdzie kupujecie owu testy? Na necie? Planuje zakupic takie na kolejny cykl. Wskoczylam pod kocyk bo cos spanie mnie łapie i opadlam z sil do tego pobolewa mnie od rana lolo prawego jaknika ni to na @ ni na nie wiem co. Chyba jakas nospe musze łyknac.

@Joaszka śliczną masz córeczkę.. [emoji173]️
@MoKa &&&& trzymam niech @@@ zapomni o tobie na kilka miesiecy.. [emoji173]️
Któraś jeszcze testuje w najbliższym czasie?
U nas piekna pogoda znowu i taka.sama.ma byc caly tydzień :-D
Kochana powiedzcie mi te ktore maja 28 dni cykl i obserwuja go za pomoca testow owu jak i temperatury kiedy zazwyczaj wystepuje u was owulavja ? Zawsze 14 dnia ? Przy regularnych 28 dniach cyklu
Ja mam przeważnie cykle 28 to wtedy faktycznie owu w 14dniu. Teraz przy staraniach zdarzają mi się cykle 26 i 29 dniowe ale wtedy owu w 12 i 15 dniu cyklu. @ zawsze po 14 dniu po owu

Witajcie
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam, że w końcu się odezwę. Staramy się z mężem o dzieciątko. Ale może od początku. W listopadzie podjelismy decyzję, że zaczynamy starać się o dzidziusia. Przytulanka były regularne i w grudniu ku mojemu zaskoczeniu na teście ukazały się 2 kreski. Jaka była nasza radość. Niestety nie trwała zbyt długo ponieważ dzień po świętach Bożego Narodzenia zaczęłam krwawić i następnego dnia przeszłam zabieg łeżyczkowania początki były bardzo trudne. Teraz jest już znacznie lepiej. Po badaniach lekarz dał nam zielone światło po pierwszej miesiaczce jednak wizyta była już po dniach płodnych więc ponowne starania rozpoczęlismy w marcu. Teraz jestem w 3 cyklu starań i mam dni płodne. Ten miesiąc obstawilismy regularnymi przytulankami więc mam nadzieje że może to będzie ten szczęśliwy cykl
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie. A teraz uciekam szykować się na komunię

Witaj [emoji6]życzę powodzenia i jak najszybciej zobaczenia dwóch kresek [emoji6]
@Lanvin, trzymam kciuki bo obiecująco wyglada twój wykres

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@tita82 ja kupilam w sklepie internetowym ktory sie nazywal staramysie czy jakos tak. Cena przystepna, wysylka szybka. Ja od razu kupilam chyba z 30 czy 40 sztuk.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No długa. Właśnie udało nam się urwać [emoji2][emoji2][emoji2] wczoraj miałam mojego młodszego komunię i w restauracji byliśmy tylko trzy godziny, wszyscy goście zadowoleni bo krótko, a dzisiaj katorga [emoji33]

No długa. Właśnie udało nam się urwać [emoji2][emoji2][emoji2] wczoraj miałam mojego młodszego komunię i w restauracji byliśmy tylko trzy godziny, wszyscy goście zadowoleni bo krótko, a dzisiaj katorga [emoji33]

Strasznie długo. My idziemy w czerwcu na komunie. Mam nadzieję, że będzie szybciutko

reklama
Do góry