reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny dziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa [emoji3] Prawdę mówiąc jestem w szoku, zrobiłam ten test "bo tak", żeby było. Naprawdę nie spodziewałam się, że zobaczę coś takiego.
I teraz pytanie do was, waszym zdaniem kiedy powinnam udać się do ginekologa? Poczekać do terminu @? Czy to trochę nie za wcześnie iść do lekarza?
Ja bym szła odrazu . Tylko u mnie inna sytuacja. Poczekaj ok 6 tygodnia będzie widać zarodek

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa [emoji3] Prawdę mówiąc jestem w szoku, zrobiłam ten test "bo tak", żeby było. Naprawdę nie spodziewałam się, że zobaczę coś takiego.
I teraz pytanie do was, waszym zdaniem kiedy powinnam udać się do ginekologa? Poczekać do terminu @? Czy to trochę nie za wcześnie iść do lekarza?

Jesli nie masz problemu z hormonami i nie musisz nic brac na podtrzymanie to mozesz spokojnie poczekac. Teraz i tak nic nie zobaczysz, lekarz tez nic nie zobaczy konkretnego.
Mozesz poczekac do 6 tyg. wtedy zobaczysz zarodek a ze u Ciebie musialo wczesnie dojsc do zagniezdzenia to moze sie uda i serducho juz zobaczyc.
Ja widzialam serducho w 7tc.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg
Gratuluję [emoji323] [emoji4] Oooo jak ja bym chciała taki test zobaczyć u siebie... [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Na innym forum '' ciąża po poronieniu'' wstawiłam zdjęcia więc tu też to zrobię ;) znamy się dłużej ;*
1494611214-aaaaaa.jpeg

1494611247-aaaaaa.jpeg
synuś kuzynki mojego

Fajnie tak zobaczyć kogoś, kogo zna się tylko z nicku, avatora i wspólnej historii :) bardzo ładna kobieta z Ciebie :) nie było Ci ciężko malucha trzymać?
I jak ogarniasz jeszcze tamto forum? Ja tu ledwo daję radę

Fajnie tak zobaczyć kogoś, kogo zna się tylko z nicku, avatora i wspólnej historii :) bardzo ładna kobieta z Ciebie :) nie było Ci ciężko malucha trzymać?

Zapraszam na nasza grupe na fb :) zobaczysz tam wiecej osob :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

To maleństwo ważyłam zaledwie 5 kg więc dałam radę;) niestety nie wszystkie jesteście na Facebooku więc ciężko sobie Was wyobrazić. ;D

Ja bym robiła beta hcg, bo mi lekarz kazał [emoji16] ale nie wiem czy tak wcześnie bo się nie znam!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry