reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mystery, gratuluje!! [emoji6]
@Aniczka87, staracie się o 1 dziecko? Ja niestety z wynikami nie pomogę ale u nas już 11cs i w lipcu też mojego wyślę na badanie nasienia.. w którym dniu cyklu robiłaś prolaktyne? Bo też się wybieram [emoji6]
@Paraplu, mamy ten sam termin @ i oby w końcu nie przylazla!!
@oczekiwanie, w którym dniu cyklu badałaś prolaktyne?
@Spark, śliczny, zgrabniutki brzusio !! [emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aniczka87 myślę, że jak by lekarz od razu zaproponował invitro to ewidentne jest to kwestia naciagniecia na kasę.. powinien skierować ewentualnie na kolejne badania aby rozszerzyć diagnozę i leczenia min 3mc.Głowa do góry ;)U Nas Morfologia Z 3% Do 8%
mystery gratuluję szczesciaro! Pierwszy cykl i ciach.. super! Zazdroszczę :) i wszystkiego dobrego.
Ja czekam na @ i startuje z CLO. BOŻE żeby się udało.

Wow po jakim czasie tak skoczyła i co braliscie? Ja na razie swojemu aplikuję wit E i kwas foliowy, i duużo orzechów brazylijskich. No i ma zakaz palenia, ale kto go tam upilnuje...

@mystery, gratuluje!! [emoji6]
@Aniczka87, staracie się o 1 dziecko? Ja niestety z wynikami nie pomogę ale u nas już 11cs i w lipcu też mojego wyślę na badanie nasienia.. w którym dniu cyklu robiłaś prolaktyne? Bo też się wybieram [emoji6]
@Paraplu, mamy ten sam termin @ i oby w końcu nie przylazla!!
@oczekiwanie, w którym dniu cyklu badałaś prolaktyne?
@Spark, śliczny, zgrabniutki brzusio !! [emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, o pierwsze wymarzone dzieciątko. W kwietniu skończyłam 30 lat, staramy się już prawie rok. Wyślij, wyślij swojego, ja żałuję, że od razu tego nie zrobiłam, a tak to rok w plecy... Z prolaktyną nie pamiętam, w którym dniu cyklu niestety.

@gabrika jak u Ciebie sytuacja wyglada bylas u lekarza juz po @ zaczynasz z nami staranka od maja :happy::

Kochana, dzisiaj dopiero byłam u gin. Poszłam do tego który prowadził mnie w szpitalu i już wiem, że to jedyny słuszny wybór :) mam kontrolnie zbadać:
- wymaz z szyjki macicy: Ureaplasma, Mycoplasma, Chlamydia
- anty TPO, TSH, ft3, ft4
- OGTT

Mam podesłać wyniki smsem i jak beda ok to powiedział, ze widzimy się dopiero po pozytywnym teście ciążowym :)

Natomiast ze względu na lot samolotem na wakacje pod koniec czerwca mamy odpuścić starania w tym miesiącu i poszaleć w czasie urlopu ;) mamy na spokojnie, na luzie działać, bez zbędnych obliczeń. Tak wiec wracam ze staraniami w czerwcu :)

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg
Gratuluje i mocno trzymam kciuki za spokojne 9 miesiecy [emoji1307][emoji7][emoji177][emoji179]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg
Jest kreseczka, gratulacje
Prolaktyne masz zbyt wysoka. Ja miałam miesiąc temu ok 30. Moja endo powiedziała że dzień przed nie można się denerwować. Spac ok 8 godzin. Nie pracować za ciężko;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro na 14.30 mam endo bo tsh też stoi w miejscu :/. Zobacze co powie.

ja zatestuję jutro ale w ogóle nie czuję się jakbym miała być w ciąży :/ bardziej na @
Kciuki zacisniete &&&&&
@basia89 w 23, 8dpo. W pierwszej fazie też badałam razem z fsh i lh i też była wysoko, ale nie aż tak.
@mfifi04 całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Ale z Ciebie szczypiorek. Widać, że bardzo ciepła z ciebie osoba.

Ostatnia edycja:
Jest kreseczka, gratulacje

Jutro na 14.30 mam endo bo tsh też stoi w miejscu :/. Zobacze co powie.

Kciuki zacisniete &&&&&
@basia89 w 23, 8dpo. W pierwszej fazie też badałam razem z fsh i lh i też była wysoko, ale nie aż tak.@mfifi04 całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Ale z Ciebie szczypiorek. Widać, że bardzo ciepła z ciebie osoba.
No jestem szczupła ale nic nie poradzę;) pracuje 3 lata ma cukierni i tylko 1 kg Więcej!! :(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa [emoji3] Prawdę mówiąc jestem w szoku, zrobiłam ten test "bo tak", żeby było. Naprawdę nie spodziewałam się, że zobaczę coś takiego.
I teraz pytanie do was, waszym zdaniem kiedy powinnam udać się do ginekologa? Poczekać do terminu @? Czy to trochę nie za wcześnie iść do lekarza?

Do góry