reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam drogie Staraczki, jestem tu nowa, mam nadzieję, że można dołączyć, postanowiłam poszukać wsparcia na forum i trafiłam tutaj,

witam i zycze powodzenia i szybkich wynikow staran :)

Na życzenie [emoji846]
676f612b0906165f962618d62c227b86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

trzymam mocno kciuki bo wyglada to bardzo ladnie! :)

Mnie co cykl piersi bola z roznym natężeniem. Teraz mega bolą ;-) . Ja testuje jutro 24dc. Zobaczymy.

kciuki zacisniete, mam nadzieje ze ujrzysz dwie kreseczki :)

Dał dwa razy, od kilku dni ciszaaa :( a było to takie fajne

Spokojnie, jeszcze chwila i sie na dobre rozkreci :)

Hej kobietki po krótkiej przerwie. Odpoczywam sobie troszkę. Mierzylam temp. Bralam donga i zrobiłam tez wyniki. Chyba jest u mnie odpowiedź jeżeli chodzi o brak ciąży. Za wysoka prolaktyna :(. Ponizej wykres i wyniki.

Fajnie ze wrocilas do Nas, a to cos za wysokie to chyba lekami da sie obnizyc ;)

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Gratulacje :)

To maleństwo ważyłam zaledwie 5 kg więc dałam radę;) niestety nie wszystkie jesteście na Facebooku więc ciężko sobie Was wyobrazić. ;D

Tez sobei Cie calkiem inaczej wyobrazalam :) Ja niestety nie mam FB a z checia bym Was wszystkie zobaczyla :) :laugh2:

reklama
Kochane, to mogłabym zrobić prolaktynę 5 dnia cyklu? Bo w weekend u mnie zamknięte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa [emoji3] Prawdę mówiąc jestem w szoku, zrobiłam ten test "bo tak", żeby było. Naprawdę nie spodziewałam się, że zobaczę coś takiego.
I teraz pytanie do was, waszym zdaniem kiedy powinnam udać się do ginekologa? Poczekać do terminu @? Czy to trochę nie za wcześnie iść do lekarza?
Teraz nic nie zobaczysz. Ja bym poszła w 7tc, wcześniej bez sensu.

Kochane, to mogłabym zrobić prolaktynę 5 dnia cyklu? Bo w weekend u mnie zamknięte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powinno się robić w 3-5 dniu, więc tak:)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej hej

Mystery ogromne gratulacje:) super ze pierwszy cykl i udany :) teraz spokojnych 9 miesięcy:)
Na badaniach się nie znam więc nic mądrego nie napisze

W uk w końcu ładna pogoda się zrobiła więc jesteśmy dużo na powietrzu. @ jest i się rozkręca, mogłaby szybko sobie pójść..
Moja córka (prawie 3 lata ) ostatnio przechodzi jakoś bunt albo nie wiem co. Ciągle jeczy, płacze, wymusza. Czasami mam ochotę ja w łazience na cały dzień zamknąć. Niech jej to szybko przechodzi bo czasem moje nerwy utrzymuje na cieniutkiej niteczce...

Powodzenia w nadchodzących testowaniach:) same dwie kreseczki chce tu widzieć:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O jejku dziewczyny dopiero dotarłam do forum i Was nadrobiłam. Zaszalałam u ogrodnika - tak dla odstresowania - no i zakupiłam chyba z 30 sadzonek sałat (różne odmiany), 15 sadzonek kapusty, do tego kilkanaście sadzonek pory, selera no i jeszcze na dokładkę pomidory, papryki, ogórki, dynię i cukinię.
No i trzeba było to wszystko posadzić. Mówiłam mojemu m jak robił mi warzywniak ze będzie za mały ale on oczywiście wiedział lepiej więc stawałam na rzęsach żeby to wszystko gdzieś pomieścić o_O Potem musiałam jeszcze do pracy przygotować parę rzeczy - jutro idę do roboty i w niedzielę też :(

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg

Gratulacje!!! Kurczaczki też mam nadzieję na taki widok w poniedziałek.

@mystery widać !! oj widać :D
@MoKa nie chcę Cię nakręcać ani robić Ci żadnych złudnych nadziei, ale aż zaczęłam przeglądać internety i piszą tam, że obfity śluz (jakaś jedna laska aż myślała, że ma grzybicę) może być jednym z objawów ciąży.
@oczekiwanie ja też mam prolaktynę za wysoką. Są na to leki. Na pewno ją zbijesz.

Też o tym czytałam i mam nadzieję, że rzeczywiście to jest to a nie reakcja na dupka :huh:

Generalnie wcale mi się nie śpieszy do zrobienia testu - serio! Pierwszy raz mam tak, że do tej pory nawet go nie kupiłam i nie chce mi się nawet go kupować. Jakoś tak się boję białej bieli i tego jak to pewnie przeżyję, że jakos mi się testowania odechciewa... hymmmm.... :oo2:

@MoKa nie dziwię się. Czasem się woli żyć nadzieją choćby miała być złudna niż dostać kubeł zimnej wody na głowę. Ale nieważne jaki miałby być wynik musisz być silna i się nie poddawać. Nie ten to następny. Jest maj, słońce się zaczyna, endorfiny się produkują - teraz będzie tylko lepiej.
Swoją drogą będę musiała prosić o jakiś słownik Waszego slangu bo czasem nie wiem o czym piszecie...
dupek (to się domyślam;), ale dong?! :D

reklama
@MoKa nie dziwię się. Czasem się woli żyć nadzieją choćby miała być złudna niż dostać kubeł zimnej wody na głowę. Ale nieważne jaki miałby być wynik musisz być silna i się nie poddawać. Nie ten to następny. Jest maj, słońce się zaczyna, endorfiny się produkują - teraz będzie tylko lepiej.
Swoją drogą będę musiała prosić o jakiś słownik Waszego slangu bo czasem nie wiem o czym piszecie...
dupek (to się domyślam;), ale dong?! :D
My ding ding dong, my tralala :-D
Pasuje do donga

Do góry