reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dalej nie wiem, mój gin powiedział, że skoro te tabletki tak długo nie pomagają to on już nie jest w stanie nic zrobić... klinika... oczywiście, że się nie poddamy !

Fabi a jak u Ciebie, jak się czujesz ? :)
Czuję się w miarę... mdlosci i senność powalaja... dziś mam fatalny dzień.. dostałam bardzo źle wiadomości dotyczące bliskiej mi osoby... mam przez to potężnego Stresa. ; ( Nie powinnam się denerwować a tu takie coś... czeka mnie masa strsu w najbliższych dniach o ile nie dłużej.... dziś aż wzięłam nospe bo brzuch rozbolal; (

85993e3k7isr1pev.png

Czuję się w miarę... mdlosci i senność powalaja... dziś mam fatalny dzień.. dostałam bardzo źle wiadomości dotyczące bliskiej mi osoby... mam przez to potężnego Stresa. ; ( Nie powinnam się denerwować a tu takie coś... czeka mnie masa strsu w najbliższych dniach o ile nie dłużej.... dziś aż wzięłam nospe bo brzuch rozbolal; (

85993e3k7isr1pev.png
Uu przykro mi.... mam nadzieję, że niedługo wszystko się naprawi, nie stresuj się! ;*

Może któraś podać apkę do obliczania cyklu ? Tą, która jest ok przy nieregularnych cyklach bo zapomniałłam nazwy, a wiem, że pisałyście o niej kiedyś ;)

Powiem Ci szczerze, że też dużo przykrych słów usłyszałam od klientów nawet w momencie gdy problem był ode mnie zupełnie niezależny. Najczesciej ludzie sobie zakladali ze jestem jakims niedoukiem i dlatego robie co robie. Ja po prostu mam dystans. Klient przyjdzie i pójdzie. Nie warto zniżać się do poziomu takiego ścierwa. Komplementy prawili najczęściej złodzieje i mina im rzedła jak coś wykryłam. A no i był jeszcze jeden facet chory psychicznie i gość po 50, którzy przez 2 lata non stop do mnie przychodzili[emoji14]także tego... chyba zawsze praca z ludźmi jest stresująca i trudna. Zwłaszcza jeszcze jak kobieta w ciąży i hormony szaleją :)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
u nas byl klient, ktory sie mna tak zauroczyl, ze byl oburzony ze ja go nie chce, mscil sie potem i moj brat jako szef sie z nim rozprawil i koles ma zakaz wstepu, ale sie dzialo, strachu sie najadlam przez psychola

reklama
Do góry