reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry dziewczyny! :-)
Czy u Was też taki senny dzień? Ja wypiłam mocną kawę ale nic nie pomogła i usypia na siedząco ;)
U mnie 4 dni do @, dziwne bo śluzu mam dużo takiego mlecznego co nigdy nie zdarzało się po owu (przepraszam że tak dosłownie), ale piersi bolą od wczoraj więc chyba jednak przyjdzie wredna @ :-( :(

Czy u Was też taki senny dzień? Ja wypiłam mocną kawę ale nic nie pomogła i usypia na siedząco ;)
U mnie 4 dni do @, dziwne bo śluzu mam dużo takiego mlecznego co nigdy nie zdarzało się po owu (przepraszam że tak dosłownie), ale piersi bolą od wczoraj więc chyba jednak przyjdzie wredna @ :-( :(
Nie ma co się zastanawiać. Te objawy mogą też oznaczać 2 kreseczki na teście, więc najlepiej poczekać 4 dni - wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki, żeby to nie była @.

W tym miesiącu postanowiłam czekać, nie testuje przed terminem @ - chyba wytrzymam ;-)
Ja 6dni do @, myślę, że za 5dni zatestuję, więc może wypadnie, że wspólnie będziemy robiły test :)
Ja żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę, no jedynie to pobolewa mnie raz jeden a raz drugi jajnika czego wcześniej nie zauwazylam, ale to mogą być guzki...
Senna jestem zawsze, więc...:p

reklama
U mnie dzisiaj taka jakąś męcząca pogoda z chęcią bym się położyła spać, no ale niestery obowiązki. Ostatnio mam problem z zaśnięciem a rano mi ciężko się obudzić. Hehe

Do góry