no niedlugo 4 miesiac szok!A Tobie jak to leci Lux...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niedlugo 4 miesiac szok!A Tobie jak to leci Lux...
Może któraś podać apkę do obliczania cyklu ? Tą, która jest ok przy nieregularnych cyklach bo zapomniałłam nazwy, a wiem, że pisałyście o niej kiedyś
Dzięki )
Pamiętam jak Ci pisałam, żebyś zaczekala z testowaniem jak czujesz, że @ nadchodzi, a tu proszę...no niedlugo 4 miesiac szok!
no Ci powiem, ze dlugo wychodzilam z tego szoku, ze to ciazaPamiętam jak Ci pisałam, żebyś zaczekala z testowaniem jak czujesz, że @ nadchodzi, a tu proszę...
Nie ma co się zastanawiać. Te objawy mogą też oznaczać 2 kreseczki na teście, więc najlepiej poczekać 4 dni - wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki, żeby to nie była @.Dzień dobry dziewczyny! :-)
Czy u Was też taki senny dzień? Ja wypiłam mocną kawę ale nic nie pomogła i usypia na siedząco
U mnie 4 dni do @, dziwne bo śluzu mam dużo takiego mlecznego co nigdy nie zdarzało się po owu (przepraszam że tak dosłownie), ale piersi bolą od wczoraj więc chyba jednak przyjdzie wredna @
W tym miesiącu postanowiłam czekać, nie testuje przed terminem @ - chyba wytrzymam ;-)Nie ma co się zastanawiać. Te objawy mogą też oznaczać 2 kreseczki na teście, więc najlepiej poczekać 4 dni - wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki, żeby to nie była @.
Ja 6dni do @, myślę, że za 5dni zatestuję, więc może wypadnie, że wspólnie będziemy robiły testW tym miesiącu postanowiłam czekać, nie testuje przed terminem @ - chyba wytrzymam ;-)
U mnie dzisiaj taka jakąś męcząca pogoda z chęcią bym się położyła spać, no ale niestery obowiązki. Ostatnio mam problem z zaśnięciem a rano mi ciężko się obudzić. HeheDzień dobry dziewczyny! :-)
Czy u Was też taki senny dzień? Ja wypiłam mocną kawę ale nic nie pomogła i usypia na siedząco
U mnie 4 dni do @, dziwne bo śluzu mam dużo takiego mlecznego co nigdy nie zdarzało się po owu (przepraszam że tak dosłownie), ale piersi bolą od wczoraj więc chyba jednak przyjdzie wredna @