judytka777
Fanka BB :)
Gratuluję!!to super ze się dogadaliscie.czasem potrzebny jest taki wstrząs w związku żeby nabrał nowych barw i pojawiło się to cosnajważniejsze że zrozumiał swoją postępowanieTak, zareczynowy [emoji323] A awantura to dawna sprawa dostal opiernicz, spakowal sie i pojechal do domu ale nie dojechal, kupil w kwiaciarni ogromne bukiety dla mnie i dla mamy, wrocil i przeprosil. Od tego momentu zachowywal sie super! Zreszta ogolnie to jest super facet, nie mam pojecia i ona sam nie wie czemu taka akcje zrobil. To kompletnie niepodobne do niego. Wazne, ze jest okej
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Gratuluję zareczyn i szczęścia życzę.A długo jesteście razem?
Witam sie wieczorową pora dzioluszki u mnie dzis rano przyszla @@@@ takze @Lanvin możesz zmienić nastepna na 4.06 cykl kolejny chyba 6 o ile sie nie mylę jak sie mylę to mnie prosze popraw
No to staramy sie dalej nie ma ze boli :-)
@siwa84 gratuluje serdecznie kochana dobrze ze mamy na tym naszym wspanialym forum takze te dobre wiadomości ...
@Paraplu piekny pierścionek -szczescia kochana
Szkoda.Ale walka trwatrzymam mocno kciuki kochana
A ja czekam na męża.poswiecilam się i ubralam stringico się nie robi dla ukochanegohahaha a co mi tam niech się na mnie rzucimilego wieczorku.wyśle dzieci wcześniej spać..buzki