reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, zareczynowy [emoji323] A awantura to dawna sprawa ;) dostal opiernicz, spakowal sie i pojechal do domu ale nie dojechal, kupil w kwiaciarni ogromne bukiety dla mnie i dla mamy, wrocil i przeprosil. Od tego momentu zachowywal sie super! Zreszta ogolnie to jest super facet, nie mam pojecia i ona sam nie wie czemu taka akcje zrobil. To kompletnie niepodobne do niego. Wazne, ze jest okej :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Gratuluję!!to super ze się dogadaliscie.czasem potrzebny jest taki wstrząs w związku żeby nabrał nowych barw i pojawiło się to cos;)najważniejsze że zrozumiał swoją postępowanie:)
Gratuluję zareczyn i szczęścia życzę.A długo jesteście razem?

Witam sie wieczorową pora dzioluszki u mnie dzis rano przyszla @@@@ takze @Lanvin możesz zmienić nastepna na 4.06 cykl kolejny chyba 6 o ile sie nie mylę jak sie mylę to mnie prosze popraw :-D
No to staramy sie dalej nie ma ze boli :-D :-)
@siwa84 gratuluje serdecznie kochana dobrze ze mamy na tym naszym wspanialym forum takze te dobre wiadomości ...
@Paraplu piekny pierścionek -szczescia kochana

Szkoda.Ale walka trwa:)trzymam mocno kciuki kochana:)

A ja czekam na męża.poswiecilam się i ubralam stringi:pco się nie robi dla ukochanegoo_Ohahaha a co mi tam niech się na mnie rzuci;)milego wieczorku.wyśle dzieci wcześniej spać..buzki:D

reklama
@MartaBarbaraWeronika przykro mi :( oby nastepny byl szczysliwy [emoji1377]

@judytka777 w sierpniu 2 lata bedzie [emoji177]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to juz fajny czas:)u mnie to było wszystko od tyłu dziecko potem ślub i poznawanie się bo wpadka;)ale jesteśmy 11 lat po ślubie i jest dopiero od jakiegoś czasu super.Także życzę wam żeby ta kłótnia była ta ostatnia.oczywiście będą sprzeczki Ale oby już nie takie.super:)

Witam niedzielnie :)

@Lanvin ładna łazienka, zazdroszczę że tak wszystko po swojemu możesz robić, ja planuje remont a raczej odświeżenie chociaż marzy mi się.nowa kuchnia i łazienka to kasy zawsze brak

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, u nas ciągle ten sam problem, ale ja na dodatek jestem taka, że nie chcę wydawać kasy jak ma mi się później nie podobać, bo na czymś musieliśmy zaoszczędzić :p dlatego postanowiliśmy już więcej kasy nie wkładać w to mieszkanie (tylko konieczne wydatki), a zbieramy już co się da na nowy dom :)

@Lanvin piękna łazienka :) <3

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie, że napisałaś!!! Wielkie, wielkie gratulacje :):):) I mocno trzymam za Ciebie kciuki, pamiętam co przeszłaś i wierzę że teraz będzie już tak jak powinno!

A ja powoli zaczynam pakować się i szykować do powrotu do Łodzi... :( :( :( :( masakra, nie chcę tam wracać :(

Wiem co czujesz :( ale pamiętaj, że niedługo znów wrócisz do swojego raju, nawet się nie obejrzysz jak ten czas minie :)

Dla tych co nie maja fb. Z Berlina wrocilam z tym cudenkiem [emoji7]

1494171970-aaaaaa.jpeg

Piękności!!! :):):)

Acchhh... zapomniałam dodać w poprzednim poście wieści ode mnie :)

Byliśmy dzisiaj z M. na komunii mojej chrześnicy, było bajecznie :):) oczywiście nie zabrakło zezowatego selfie :p

Screen Shot 2017-05-07 at 20.20.11.png

Ale, ale... nie uwierzycie... przyszła do mnie @!!!! W 35 dc!!! Strasznie się cieszę, no ale już nie miała sobie wybrać innego terminu, tylko akurat ja odpieprzona, elegancka jak nie wiem, a tu ona :p Bez jakichkolwiek objawów, tylko lekko ćmiły mnie jajniki na mszy w kościele! Aż zastanawiam się, czy to na pewno @... Ale jeżeli tak, to chyba (nie wierzę, że to piszę), trzeba się cieszyć :):)

Załączniki

• Screen Shot 2017-05-07 at 20.20.11.png
    Screen Shot 2017-05-07 at 20.20.11.png
    234,3 KB · Wyświetleń: 363

Byliśmy dzisiaj z M. na komunii mojej chrześnicy, było bajecznie :):) oczywiście nie zabrakło zezowatego selfie :p

Zobacz załącznik 805445

Ale, ale... nie uwierzycie... przyszła do mnie @!!!! W 35 dc!!! Strasznie się cieszę, no ale już nie miała sobie wybrać innego terminu, tylko akurat ja odpieprzona, elegancka jak nie wiem, a tu ona :p Bez jakichkolwiek objawów, tylko lekko ćmiły mnie jajniki na mszy w kościele! Aż zastanawiam się, czy to na pewno @... Ale jeżeli tak, to chyba (nie wierzę, że to piszę), trzeba się cieszyć :):)

Sliczna jestes [emoji7] a maz tez fajne ciacho :)

A to juz fajny czas:)u mnie to było wszystko od tyłu dziecko potem ślub i poznawanie się bo wpadka;)ale jesteśmy 11 lat po ślubie i jest dopiero od jakiegoś czasu super.Także życzę wam żeby ta kłótnia była ta ostatnia.oczywiście będą sprzeczki Ale oby już nie takie.super:)

A dlugo sie znaliscie przed wpadka? Jak chcesz to opisz Wasza historie, uwielbiam jak ktos opisuje swoje zycie. Ludzie maja tyle fascynujacych rzeczy do powiedzenia. Oczywiscie, tylko jest chcesz cos napisac :)

Byliśmy dzisiaj z M. na komunii mojej chrześnicy, było bajecznie :):) oczywiście nie zabrakło zezowatego selfie [emoji14]

Zobacz załącznik 805445

Ale, ale... nie uwierzycie... przyszła do mnie @!!!! W 35 dc!!! Strasznie się cieszę, no ale już nie miała sobie wybrać innego terminu, tylko akurat ja odpieprzona, elegancka jak nie wiem, a tu ona [emoji14] Bez jakichkolwiek objawów, tylko lekko ćmiły mnie jajniki na mszy w kościele! Aż zastanawiam się, czy to na pewno @... Ale jeżeli tak, to chyba (nie wierzę, że to piszę), trzeba się cieszyć :):)
Super kochana, że wredniocha przyszla[emoji5] a i piękna z was para [emoji7]
Sliczna jestes [emoji7] a maz tez fajne ciacho :)

Prawda ja mówiłam, że Gabrysia to śliczna dziewczyna a i mąż niczego sobie [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry