reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :) czytam Was na bieżąco, ale też jakoś nie mogłam się wbić z tematem hehe :)

@siwa84 Kochana po ciuchu gratuluję i trzymam mocno kciuki. :* dawaj znać koniecznie. Musi się udać.

@Lanvin piękna łazienka :) bardzo mi się podoba :):):)

@Spark jeszcze trochę i poczujesz ruchy. Mój Stas kręci się zwłaszcza jak już się kładę :)

@Docia1975 widziałam, ze test biel Ale czy przyszła już @? Może w końcu forum się odczaruje.

@StorAnia działka cudowna. Tyle pracy wlozylas w nią. Aż chce się tam być. Nie dziwię się, ze masz doła w związku z powrotem. Ale takie to już nasze życie. Niedługo znowu pojedziecie. :*

Ja wczoraj byłam na super grillu, chociaż 2 razy burza przeszła i to jedna z gradem ogromnym. Dawno takiego nie widziałam. Wszyscy mi tyle ciepłych słów powiedzieli, ze tak pięknie wyglądam i brzuszek zgrabny, malutki. Aż mi głupio było. :) Ale miłe to bardzo. Jutro odbieram wynik morfologii itd mam nadzieję, ze jest ok :)

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Matko !!!! Aaaaa @siwa :-) ;-)

Siwulku, gratuluje!!! Teraz juz musi być dobrze!!! Trzymam kciuki z całych sił za Was[emoji8][emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Miłej niedzieli Żaby

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

1494156708-aaaaaa.jpeg

Zwariuje...

Po cichu gratuluje kochana

Hey kochane staraczki :) powoli kończy się niedziela a ja jutro pierwszy raz do pracy po 4 miesiącach l4. Trochę mam stresa jak się odnajdę ale chociaż może nie będę tyle myślę o staraniach. Zobaczymy jak to będzie ;)

Siwa GRATULUJĘ i życzę zdrowych i spokojnych 9 miesięcy :)

reklama
Do góry