reklama
To mój test owulacyjny z dzisiaj. Kreska u góry jest kreską testową, czyli test jest w 100% pozytywny. Mimo infekcji nie poddaje się. Czyli owulacja powinna być jutro? Po pozytywnym teście owulacyjnym po 14 dniach dostaję @. W tamtym cyklu również test pozytywny był w 13 dc.
Już w 14 dc. kreska bladła, w 15 nie było jej w ogóle.
bertha
Fanka BB :)
Ty mialas monitoring 2 cykl ?
Ja? Miałam monitoring, tak. W zasadzie co miesiąc jestem u gina i obserwujemy czy rośnie pęcherzyk i zawsze jakis jest.
bertha
Asia, nie widzę zdjecia..
To mój test owulacyjny z dzisiaj. Kreska u góry jest kreską testową, czyli test jest w 100% pozytywny. Mimo infekcji nie poddaje się. Czyli owulacja powinna być jutro? Po pozytywnym teście owulacyjnym po 14 dniach dostaję @. W tamtym cyklu również test pozytywny był w 13 dc.
Pewnie, nie poddawaj sie, co tam infekcja!
A ja owulacja powinnam mieć dzisiaj,ale chyba była wcześniej, bo od wczoraj popołudnia czuje suchość. Ale dzialalismy, i jeszcze podziałamy dla pewności. No i będę cierpliwie czekać. Ogólnie zauważyłam że piersi dzisiaj jakieś mam bardziej nabrzmiale i troszkę pobolewaja po bokach. Zobaczymy. Trzymam kciuki za ciebie, i masz rację nie poddawaj się.
Różnie mówiąOd jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja słyszałam, że najlepiej co 2 dni a później nogi do góry
Elenna
Inga ja słyszałam że musi być regularnie przynajmniej 3-4 razy w tygodniu
A i nogi do góry też polecam
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
A i nogi do góry też polecam
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze! A bierzesz jakieś leki na pękanie pecherzykow? Czy na razie bez wspomagaczy?Ja? Miałam monitoring, tak. W zasadzie co miesiąc jestem u gina i obserwujemy czy rośnie pęcherzyk i zawsze jakis jest.
Działaj działaj!może to właśnie ten cykl!
U mnie nie raz w dni płodne było sucho...A ja owulacja powinnam mieć dzisiaj,ale chyba była wcześniej, bo od wczoraj popołudnia czuje suchość. Ale dzialalismy, i jeszcze podziałamy dla pewności. No i będę cierpliwie czekać. Ogólnie zauważyłam że piersi dzisiaj jakieś mam bardziej nabrzmiale i troszkę pobolewaja po bokach. Zobaczymy. Trzymam kciuki za ciebie, i masz rację nie poddawaj się.
U mnie 1 raz w tym cyklu były staranka co 2 dni i okazało się ze to był ten cykl także polecam wcześniejsze cykle w dni płodne kiedy mieliśmy ochotę raz 3x w ciągu dnia a potem 3 dni przerwy... i nie działało...Od jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]
Padam... jakieś obce instynkty mi się włączają. ... nie nawidze sprzątać... mogę robić wszystko inne byle nie to.. oczywiście to robiłam ale to co się dzieje ostatnio to nienormalne! Chodzę non stop ze scierka! Każda drabina mi przeszkadza... dziś okna mylam.... mąż się śmieje że ciąża mi na głowę siadla....
ja nie patrzylam co ile dni, zaszlam jak bylo dwa razy dzien po dniu, jakos kilka dni przed owuOd jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]
reklama
Witam się niedzielnie [emoji8] jestem właśnie w drodze do pracy i tak sobie rozmyslam kiedy by tu zacząć testować. Jak myślicie? Przy testach o czułości 10 mlu/ml?można przed terminem @ czy lepiej poczekać?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom