reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny utworzyłam wątek o plemnikach staraczek 2017. Tz.o plemnikach partnerów Staraczek z naszego wątku. Może jednak zrobić ogólny? Tz.żeby pisał tam każdy kto może coś powiedzieć na ten temat??
Link do: Badanie nasienia- wyniki,sposoby na poprawę parametrów -Staraczki 2017

Tak żeby wszystkie informacje o sposobach leczenia,informacje,ciekawostki dot.badania nasienia były w 1 miejscu.

Nie wiem czy utajniać wątek tylko dla nas?

Jakieś opinie i pomysły?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie super pomysł, na pewno będę się udzielała :)

Ooo kochana, nareszcie wrocilas ! Stęskniłam się! Super, że się nie poddajecie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba próbować :)

O maj jak sobie przypomnę gdzie i w jakich warunkach my z moim potrafiliśmy ;) Chyba trzeba by do tego wrócić ;)

No to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)

Kochana ja po Pregnylu (zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków) miałam identyczne bóle. Także nie martw się o to, na pewno to dobry znak :) niepokojąca jest jednak ta temperatura... może lepiej zostać pod kołderka i wspomóc się herbatka z cytryna?

A powiedz mi, przystępując do iui musiałaś zrobić jakieś dodatkowe badania?

Dziewczyny ja doskonale Was rozumiem, ze każda @ przynosi rozczarowanie i złość. Zabija nadzieje i gasi pragnienie maleństwa. Ale musimy być silne babeczki. Jesteśmy kobietami, które zostały stworzone do stworzenia nowego życia. Cieszmy się sobą, partnerem a reszta z czasem przyjdzie... ze wspomagaczami ale przyjdzie. Nie wolno się poddawać :)
1493887840-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Img w normie 0.25 norma do 0.85.
Kurcze ale co to za zakazenie??
Przeszkadza to w zajciu w ciaze i donoszeniu ??
Wogole pierwszy raz mam w moczu bakterie

Jak maszIgM w normie, to nie masz co się przejmować :) Groźna jest w ciąży jak jest IgM dodatnie, czyli jak jest aktywna..
Ty już ją przeszłaś i IgG będzie u Ciebie, bo to tak jakby przeciwciała.. O więcej pdpytaj się lekarza, bo nie chce w błąd wprowadzac

Jak maszIgM w normie, to nie masz co się przejmować :) Groźna jest w ciąży jak jest IgM dodatnie, czyli jak jest aktywna..
Ty już ją przeszłaś i IgG będzie u Ciebie, bo to tak jakby przeciwciała.. O więcej pdpytaj się lekarza, bo nie chce w błąd wprowadzac
Też mi się tak wydaje ale najlepiej zapytać lekarza [emoji6]

Witam dziś kojec drogie kobietki [emoji1] u mnie przypływ jakiejś nowej energii. Chciałabym coś zmienić w życiu. Zmienić swoje myślenie i jakoś zainwestować we własny rozwój wewnętrzny ale nie mam pomysłu. Ta zmiana diety chyba dała mi kopa. Tym bardziej że wczoraj byłam na zakupach ciuchowych i jak widziałam swoje okropne ciało w lustrze to się zalamalam ale też mi to tak dało jakąś energię że muszę coś z tym zrobic. Dodatkowo doladowalam się pozytywną motywujaca muzyka i jestem gotowa [emoji6] chociaż siłownię że względów finansowych muszę odłożyć do 'po urlopie' [emoji5] ale działamy [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]
U mnie wykres dziś tak wygląda. Owu chyba była 13dc (14dc nie biorę pod uwagę bo piłam dwa piwka dzień wieczorem 13dc)
1493890845-aaaaaa.png

Uprzedzajac pytania wszystkie serduszka z zabezpieczeniem [emoji6]

Ktoś testuje na dniach? [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry