reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niby tez się staram ale i tak dużo się wylewa :)

[emoji64]

Ja po tej pozycji polozylam sie na brzuchu i tak lezalam z godzinke, 2 tygodnie pozniej || kreski.
Staraj sie jak najmniej napinac brzuch bo to wtedy duzo wylatuje. Z pieska na brzuszek i poczekaj pare minutek i nastepnie powoli na plecki jak wolisz na plecach byc. Mi tym sposobem nic nie wylatuje :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja po tej pozycji polozylam sie na brzuchu i tak lezalam z godzinke, 2 tygodnie pozniej || kreski.
Staraj sie jak najmniej napinac brzuch bo to wtedy duzo wylatuje. Z pieska na brzuszek i poczekaj pare minutek i nastepnie powoli na plecki jak wolisz na plecach byc. Mi tym sposobem nic nie wylatuje :)

To może też poleżę jednak na brzuchu sobie :)

A to niegłupie, jakoś nie pomyślałam żeby na brzuchu poleżeć :) spróbuje! :)

[emoji64]

Kurczę siedzę w poczekalni w klinice i po raz kolejny tylko ja przyszłam tu bez męża... Wszyscy tu chodzą parami...

a to mój wykres dzis 26 dc, oby jutro @ nie przyszła
cycki nie bola tak jak zwykle przed @
szyjka wczoraj była nisko ale jakas dziwie długa a dzis jest wysoko ze ledwo dosięgam...
upload_2017-4-29_13-5-22.png

Załączniki

• upload_2017-4-29_13-5-22.png
    upload_2017-4-29_13-5-22.png
    62,7 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Do góry