reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U gory z wczorajszego wieczoru.
Na dole z dzisiaj z poludnia.
[emoji33][emoji33][emoji33]

1493460749-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

To chyba wczoraj była ovulejszyn [emoji848]

[emoji64]

reklama
Hej! Witam się ponownie. Nieśmiało trochę...może część mnie pamięta jeszcze...
Przepraszam za zniknięcie bez słowa ale musiałam się zresetować. Średnio to wyszło bo aplikacje to instalowałam to odinstalowywałam i tak w kółko...jak jakaś niezrownowazona nasti[emoji6]

Nie będę kłamać że nie podczytywałam...Podczytywałam (nie miejcie za złe).

Gratuluję zafasolkowanym,przytulam mamy Aniołków i trzymam kciuki za Staraczki!

Byliśmy w klinice niepłodności. I u mnie hormony ok,piękna owu tak jak wyliczam zawsze 12/13 dc ale plemniki M...tylko 2 % prawidłowych[emoji26]Inne parametry całkiem ok. Troszkę ponad te podane normy. Ale morfo nie da się za bardzo poprawić...Fertilman plus 3 mce przed badaniem i dupa...
Wcześniejsze badanie 7 lat temu i było 30 % ale to niekomputerowe więc o kant d...Tutaj lekarz mówił że bardzo rygorystycznie badaja tą morfologię.

Także chyba czas pożegnać się z myślą o 2 dziecku...
Niby lekarz dość optymistycznie mówił ( potrzebny 1 prawidłowy i bla bla) ale ja już 37 lat więc i te komórki jajowe są jakie są...

Nie wiem czy decydować się na drożność (miałam mieć jeśli wyniki nasienia będą dobre...) bo lekarz nie podejrzewa raczej niedrożności (1 dziecko,brak zabiegów na macicy czy infekcji...)
600 zł to nie mało...I ew.stymulacja owu zrobimy żeby lepsze komórki były...Ale skoro jest owu naturalna a plemniki takie słabe to jest sens? Miotam się. Lekarz tak jakby nie chciał/nie widział sensu - "nie mogę Państwu powiedzieć żebyście nie przychodzili jak czujecie taką potrzebę...To może zrobimy tą drożność i stymulacje." Czyli zrobię bo Pani chce,wpłynie kasa ale cudów nie oczekujmy...

Miotam się strasznie. @ ma być 2 i wtedy powinnam umawiać...

Cale te starania odbijają się w pracy -już nawet dyr robi przytyki że za mało zaangażowania w porównaniu do ostatnich 5 lat...
I mąż który ze stresu że to te dni i musimy a on np.nie da rady 2 dni pod rząd i ja z wyrzutem...Chce tak samo więc się stara ale organizmu nie da się oszukać a i presja mu nie pomaga...

Wrzuć na luz,odpuść,daj sobie czas...Wszystko racja
Tylko czemu tak trudno to zrobić???

Sorki za długi wywód i żale. Udanej majówki mimo pogody!Dużo [emoji274] życzę.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No, każda z nas niby wie, że trzeba wrzucić na luz ale każda tez wie, że nie da się ot tak po prostu. Ja sobie tez cały czas wmawiam, że niby już nie myśle, będzie co ma być i już ale prawda jest taka, że cały czas o tym myśle także rozumiem. Mózg nie komputer, nie da się go sformatować :) życzę powodzenia w staraniach i trzymam kciuki!

[emoji64]

Wczoraj w nocy musial byc pozytyw a od pozytywa owulka jest w ciagu 24-36 godzin. Takze cholercia wie czy zdarzymy.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Zdazycie! Masz do dwóch dni od razu konkubenta bierz w obroty dziś [emoji23] na dokładkę jutro i będzie ok. Weź dziś wieczorem zrób bo wczoraj taki nie do końca pozytyw a rano to wiesz jak rano z testami owu. Nie dygaj mała [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ej, dziewczyny mam takie głupie pytanie ale strasznie mnie to nurtuje. Mianowicie: często się bzykamy na pieska, bo tak lubimy i często tak kończymy no i wtedy dzieje się tak, ze jak on wyciąga swojego małego i zanim ja się obrócę na plecy to tej spermy dużo wypływa nieraz mam takie wrażenie, że cała. Tez tak macie? Chyba to nie szkodzi? Wydaje mi się, ze ta wystrzelona już tam głęboko sobie zostaje a wypływa tylko ta "z wierzchu"? Przepraszam, ze tak szczegółowo ale nie daje mi to spokoju :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Wiem z tymi z rana. Wieczorem powtorze. Sluz sie pieknie ciagnie [emoji1377]

Moje uda wygladaja OKROPNIE! Jeden wielki siniak, masuje je co chwile ale boli to jak nie wiem, zaciskam zebiska.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie miałam pytać jak te Twoje uda. No nic kochana owulke trzeba wykorzystać zacisnij zeby i jazda [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry