M2b
Fanka BB :)
3 lata [emoji23]Ile już nosisz? Ja trzeci dzień, dolne zęby mnie strasznie bolą i dwie ranki mi się zrobiły na sluzowce.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 lata [emoji23]Ile już nosisz? Ja trzeci dzień, dolne zęby mnie strasznie bolą i dwie ranki mi się zrobiły na sluzowce.
O jejku to udo czy kolano???
To prawda, mi jak w środę założyli to byłam cwanuak bo zero bólu, a od wczoraj masakra. Dieta płynna. Najchętniej to bym to zajęła z zębów .
Mowilam, ze drastyczne [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]Czemu tak dlugo?! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
O kurde, ja mam górę na rok a dół max 2 lata, ale mam nadzieję, że to tylko pierwsze dni są takie ciężkie. Kolorowych snów kobitki.Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]
Przykro mi kochana
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.
Paczaj
Witam się porannie [emoji4] ja po mierzeniu tempki i takie cuda niewidy [emoji50]