reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O jejku to udo czy kolano???

To prawda, mi jak w środę założyli to byłam cwanuak bo zero bólu, a od wczoraj masakra. Dieta płynna. Najchętniej to bym to zajęła z zębów .

To prawo udo, na zdjeciu widac jego bok.

Jak ja Ci wspolczuje tego aparatu, udo jak udo, boli ale nie przeszkadza to w jedzeniu :p a z aparatem to juz inna historia, nawet nie chce sobie wyobrazac tego bolu.
Oby szybko przeszedl.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Czemu tak dlugo?! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]

O kurde, ja mam górę na rok a dół max 2 lata, ale mam nadzieję, że to tylko pierwsze dni są takie ciężkie. Kolorowych snów kobitki.

Witam się porannie [emoji4] ja po mierzeniu tempki i takie cuda niewidy [emoji50]

1493446895-aaaaaa.png

Cześć dziewczyny, mało teraz pisze, bo chciałam trochę się wyłączyć ale mam problem i wiem, że tylko wy mi pomożecie [emoji6]
Mierze temperaturę od 11 dnia cyklu i wyglada ona tak :
21.04 36,61
24.04 36,64
25.04 36,61 (13dc)
26.04 36,7
27.04 36,72
28.04 36,87
29.04 36,9

W 13dc najniższa, a pózniej skok ( ale nie o 0,2 jak to ma być po owulacji)
Wydawało mi się, że owu mogła byc w 15 dc. Robiłam też testy owulacyjne i wychodziły najciemniejsze w 13 i 14 dc ( chociaż ta kreska nie była równie mocna jak testowa ale przy tych testach tak mam- niebieskie, paskowe z Allegro.. na mnie nie działają w ogóle..)
A ovufriends wyznaczył mi owulacje w 13dc.. pytanie dlaczego jak to nie był skok o 0,2?
Jest to dla mnie ważne w tym cyklu bo chciałam zbadać progesteron..

1493447475-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

WOW jakby Cię stado komarów napadło ;) Kolega tak miał na ręce jak go pająk użarł ;) Ale czego się nie robi dla swojego faceta :D

Witam się porannie [emoji4] ja po mierzeniu tempki i takie cuda niewidy [emoji50]

1493446895-aaaaaa.png

Hymmmm.... gdzieś czytałam, że przed owu tak nie raz jest, że jest duży spadek i potem bum do góry

Do góry