reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jutro popoludniu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Haha poki co rozgrzewac bede uda bo wygladaja masakrycznie [emoji33] jak mnie chlop zobaczy to mu oklapnie! [emoji33]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
[emoji23] [emoji23] może się poświeci [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

:) czekam na @ - powinna być w niedziele i zaczynam stymulke! :) wiec w maju ivf.
Nic złego się nie dzieje ale już jakoś mało czasu mam na śledzenie i udzielanie sie, i myśle ze może to i dobrze trochę głowę oderwać. Także może czas na chwile oderwania się :)
Dam znać jak się uda!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To czekamy na wieści. Powodzenia i wracaj do nas z fasolinka
@Paraplu hotel rezerwuj co by Ci psiochy nie przewialo

Ledwo dotykam ud bo bola a tutaj mam je masowac przez godzine! Jak sie nie odezwe to znaczy zem umarla podczas masazu [emoji14]
Mam fotke ale jest dosc drastyczna i nie wiem czy chcecie ja ogladac, jak ktos ma ochote zobaczyc udo po lipolizie to wysle na priva :)

Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

reklama
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

Ło matko!:surprised:

Do góry