reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Lanvin, pierwsza wizytę mam 13 maja. To będzie 7 tydzień.
Paraplu się szykuj
Auslanderka, Bertha trzymam za was kciuki. Uda się w swoim czasie. Wracajcie kiedy będziecie mogły.
Miłej majówki babeczki
Paraplu się szykuj
Auslanderka, Bertha trzymam za was kciuki. Uda się w swoim czasie. Wracajcie kiedy będziecie mogły.
Miłej majówki babeczki
[emoji23] [emoji23] może się poświeci [emoji28]Jutro popoludniu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Haha poki co rozgrzewac bede uda bo wygladaja masakrycznie [emoji33] jak mnie chlop zobaczy to mu oklapnie! [emoji33]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
oczekiwanie
Fanka BB :)
To czekamy na wieści. Powodzenia i wracaj do nas z fasolinkaczekam na @ - powinna być w niedziele i zaczynam stymulke! wiec w maju ivf.
Nic złego się nie dzieje ale już jakoś mało czasu mam na śledzenie i udzielanie sie, i myśle ze może to i dobrze trochę głowę oderwać. Także może czas na chwile oderwania się
Dam znać jak się uda!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Paraplu hotel rezerwuj co by Ci psiochy nie przewialo
MartaBarbaraWeronika
Paraplu
Ledwo dotykam ud bo bola a tutaj mam je masowac przez godzine! Jak sie nie odezwe to znaczy zem umarla podczas masazu
Mam fotke ale jest dosc drastyczna i nie wiem czy chcecie ja ogladac, jak ktos ma ochote zobaczyc udo po lipolizie to wysle na priva
Mam fotke ale jest dosc drastyczna i nie wiem czy chcecie ja ogladac, jak ktos ma ochote zobaczyc udo po lipolizie to wysle na priva
M2b
Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]Ledwo dotykam ud bo bola a tutaj mam je masowac przez godzine! Jak sie nie odezwe to znaczy zem umarla podczas masazu [emoji14]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.
Paczaj
reklama
Dariana
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.
Paczaj
Ło matko!