reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O jejku to udo czy kolano???

To prawda, mi jak w środę założyli to byłam cwanuak bo zero bólu, a od wczoraj masakra. Dieta płynna. Najchętniej to bym to zajęła z zębów .

To prawo udo, na zdjeciu widac jego bok.

Jak ja Ci wspolczuje tego aparatu, udo jak udo, boli ale nie przeszkadza to w jedzeniu :p a z aparatem to juz inna historia, nawet nie chce sobie wyobrazac tego bolu.
Oby szybko przeszedl.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Czemu tak dlugo?! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyprowadzka za granicę, szukanie orto który by się mną zajął. Teraz znowu obsuwa bo zamkn3li ta przychodnie co do niej chodziła. Teraz w polsce jak będę chce górę zdjąć i dół podkręcić. Prosili mnie żeby historie wybrała z tej przychodni a z nimi zero kontaktu [emoji50] zamknęli się ludzi tylko oszukali. Ale to tylko Polacy za granicą potrafią tak [emoji35]

O kurde, ja mam górę na rok a dół max 2 lata, ale mam nadzieję, że to tylko pierwsze dni są takie ciężkie. Kolorowych snów kobitki.

Witam się porannie [emoji4] ja po mierzeniu tempki i takie cuda niewidy [emoji50]

1493446895-aaaaaa.png

Cześć dziewczyny, mało teraz pisze, bo chciałam trochę się wyłączyć ale mam problem i wiem, że tylko wy mi pomożecie [emoji6]
Mierze temperaturę od 11 dnia cyklu i wyglada ona tak :
21.04 36,61
24.04 36,64
25.04 36,61 (13dc)
26.04 36,7
27.04 36,72
28.04 36,87
29.04 36,9

W 13dc najniższa, a pózniej skok ( ale nie o 0,2 jak to ma być po owulacji)
Wydawało mi się, że owu mogła byc w 15 dc. Robiłam też testy owulacyjne i wychodziły najciemniejsze w 13 i 14 dc ( chociaż ta kreska nie była równie mocna jak testowa ale przy tych testach tak mam- niebieskie, paskowe z Allegro.. na mnie nie działają w ogóle..)
A ovufriends wyznaczył mi owulacje w 13dc.. pytanie dlaczego jak to nie był skok o 0,2?
Jest to dla mnie ważne w tym cyklu bo chciałam zbadać progesteron..

1493447475-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

WOW jakby Cię stado komarów napadło ;) Kolega tak miał na ręce jak go pająk użarł ;) Ale czego się nie robi dla swojego faceta :D

Witam się porannie [emoji4] ja po mierzeniu tempki i takie cuda niewidy [emoji50]

1493446895-aaaaaa.png

Hymmmm.... gdzieś czytałam, że przed owu tak nie raz jest, że jest duży spadek i potem bum do góry

Do góry