reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
25 dc taka temp to ja mam na @, co mnie zastanawia to nie bolace piersi
@Docia1975 u Ciebie już po owu

upload_2017-4-28_8-51-43.png

Załączniki

• upload_2017-4-28_8-51-43.png
    upload_2017-4-28_8-51-43.png
    121 KB · Wyświetleń: 232
@Lanvin dodalas mnie na fb? Nic nie dostałam [emoji20] wyślij mi może na priv link do grupy [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
RB- offtopowo. Jak administrator zaakceptuje, to będziesz dodana :)

@limonka8721 lepiej niech się nie sprzeciwia, tym bardziej że niemąż i mam przysZłą teściową po swojej stronie [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Nigdy nie wiem jak o M mam mówić do obcych ludzi. Mąż nie powiem, no bo nie-mąż, chłopak brzmi jakbyśmy mieli 18 lat, partner też dziwnie... Dylematy [emoji3]

@Spark ponawiam pytanie, czy starania przy leczeniu bakterii mają sens? Czy D leczyć po owulacji? Ale wtedy i siebie powinnam tak leczyć, a po owu to raczej chyba globulki dowcipne z antybiotykiem nie barrrdzo, co? ( o ile coś by pyknęło, chociaż w to nie wierzę...)
Ja przy infekcjach biorę Gynoxin, można go brać w ciąży. Ja mam jakąś bakterie, której nie da się wyleczyć, będzie już zawsze, także z bakterią też można być w ciąży.

Zobacz załącznik 804298
A to mój wykres i z nowym termometrem nadal góry i padoły ;)
Dziewczyny czy na bb jest może jakaś wróżka, która potrafi odczarować pogodę???? Ratunku, deprecha, doły, płacze, nostalgia... Masakra, nienawidzę takiej pogody. I jak tu jechać na majówkę??? ;)
Moje psy będą szczęśliwe, brudne i śmierdzące :D
Nie wiem jak u Was, ale u nas w niedzielę i poniedziałek ma być słońce :)

Bosze, dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć...
Jak miałam 17 lat, poznałam miłość mojego życia. Niestety to niespełniona miłość...
On jest/był 12 lat starszy. Jak to nastolatka szukałam swojego miejsca na ziemi i znalazłam Kościół Ewangelicki i tam JEGO ;)
Przyjaźniliśmy się, on bardzo mi pomagał w nauce, ale niestety nie chciał spróbować wejść w coś poważnego. Był za mną, to .wiem, ale nie chcę rozmyślać dlaczego... Po 2 latach i szczerej rozmowie ochłodziliśmy nasze stosunki. Ja wyszłam za mąż, odeszłam od kościoła. Mieliśmy ze sobą jakiś kontakt, typu życzenia na święta, wspólni znajomi... Po rozwodzie wróciłam do kościoła. On tam nadal był, nadal samotny. Także cały czas, z przerwami, mamy ze sobą kontakt. Co prawda do kościoła już nie należę, ale kontakt z ludźmi jest. To tak w skrócie.
Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Jakiś miesiąc temu, dostałam od Niego smsa około 9 rano, czy dzwoniłam do niego. Po sprawdzeniu telefonu okazało się, że jakimś cudem o 4:57 mój kochany telefon zadzwonił dokładnie pod jego numer. :D Obróciliśmy wszystko w fajny żart, wymieniliśmy kilka miłych smsów i tyle ;)
Wczoraj późnym wieczorem, farbowałam włosy i układałam sobie leki na wyjazd. W międzyczasie przyniosłam na stół telefon. Poszłam grzebać w komodzie w poszukiwaniu leków i nagle usłyszałam dźwięk sygnału telefonicznego. Pierwsza myśl "ten ch..j z góry, znowu dzwoni na głośniku"... za chwilę "halo, halo" i "Aniu halo, Aniuu..." i zdębiałam... Zanim doleciałam do telefonu, rozłączył się. Znowu mój kochany telefon zadzwonił do Niego!!! :D Czujecie to. Musiałam się tłumaczyć jak głupia. Dobrze, że jest starym kawalerem, to chociaż żadne babsko mi ryja nie obije ;) ;) ;) :D
Może to jakieś przeznaczenie? [emoji12] mój telefon dwa lata temu sam wysyłał smsy do ludzi, serio. Kiedyś obudziłam się rano, a tam 4 smsy od ludzi o co mi chodzi, a ja nie wiedziałam co jest grane. Najlepsze, że nic nie miałam w wysłanych :|

Mój dzisiejszy
3dpo, to teraz czekamy :)

Witam się ja i moje ulubione e śniadanko [emoji3]

1493362459-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj zaczęłam długi weekend :) pogoda wspaniała, zimno, leje, nic mi się nie chce. Muszę posprzątać chatę, wstawić pranie, poprasować. Dzisiaj odbieram z przedszkola Filipa kolegę i przychodzi do nas, na obiad burgery (dieta na vitalii jest super [emoji3]), więc chłopaki chyba będą zadowoleni :) upiekę jeszcze chyba ciasteczka orkiszono-owsiano-czekoladowe z otrębami :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziś 8dpo, albo jeszcze więcej, termin @ masz na kiedy??

qdkkj44j6bi2vbec.png
dziś chyba 9 dpo @ powinna przyjść w niedziele jeżeli cykl będzie trwał 28 dni
ostatnio tez moja fl trwała 10 dni, tak jak ovufreiend mi zaznaczył ale kto to wie kiedy była owu we wcześniejszym cyklu
nie wiem czy cokolwiek jest tu miarodajne bo cały zeszły tyg bolało mnie gardło a w tym tyg od niedzieli mam katar i kicham

Bosze, dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć...
Jak miałam 17 lat, poznałam miłość mojego życia. Niestety to niespełniona miłość...
On jest/był 12 lat starszy. Jak to nastolatka szukałam swojego miejsca na ziemi i znalazłam Kościół Ewangelicki i tam JEGO ;)
Przyjaźniliśmy się, on bardzo mi pomagał w nauce, ale niestety nie chciał spróbować wejść w coś poważnego. Był za mną, to .wiem, ale nie chcę rozmyślać dlaczego... Po 2 latach i szczerej rozmowie ochłodziliśmy nasze stosunki. Ja wyszłam za mąż, odeszłam od kościoła. Mieliśmy ze sobą jakiś kontakt, typu życzenia na święta, wspólni znajomi... Po rozwodzie wróciłam do kościoła. On tam nadal był, nadal samotny. Także cały czas, z przerwami, mamy ze sobą kontakt. Co prawda do kościoła już nie należę, ale kontakt z ludźmi jest. To tak w skrócie.
Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Jakiś miesiąc temu, dostałam od Niego smsa około 9 rano, czy dzwoniłam do niego. Po sprawdzeniu telefonu okazało się, że jakimś cudem o 4:57 mój kochany telefon zadzwonił dokładnie pod jego numer. :D Obróciliśmy wszystko w fajny żart, wymieniliśmy kilka miłych smsów i tyle ;)
Wczoraj późnym wieczorem, farbowałam włosy i układałam sobie leki na wyjazd. W międzyczasie przyniosłam na stół telefon. Poszłam grzebać w komodzie w poszukiwaniu leków i nagle usłyszałam dźwięk sygnału telefonicznego. Pierwsza myśl "ten ch..j z góry, znowu dzwoni na głośniku"... za chwilę "halo, halo" i "Aniu halo, Aniuu..." i zdębiałam... Zanim doleciałam do telefonu, rozłączył się. Znowu mój kochany telefon zadzwonił do Niego!!! :D Czujecie to. Musiałam się tłumaczyć jak głupia. Dobrze, że jest starym kawalerem, to chociaż żadne babsko mi ryja nie obije ;) ;) ;) :D
Właśnie jakieś przeznaczenie czy cus [emoji1] może masz go na szybkim wybieraniu albo z początku listy?
PS. Dzisiaj miałam ważenie - schudłam 0,5kg! Aktualnie 59,1 :) jeszcze 3,1 i będzie idealnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja dziś też ważenie 0.6kg w dół [emoji6] i to w sumie tylko 4 dni na diecie bo zaczęłam w poniedziałek [emoji6] właśnie jem na śniadanie kanapki z pasta oliwkowa. Nawet smaczne ale musiałam na wierzch plasterek sera żółtego rzucić [emoji23] tak oto się trzymam diety [emoji23]
Ja też na wolnym, skusilam się na poranne latte , także zapraszam. @Lanvin gotuj też dla mnie , tylko teraz wersja na miękko. Zobacz załącznik 804308
Jezu jakie piękne [emoji173] [emoji173] [emoji173] ale bym wypila. Z maszyny czy sama robiłaś? [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku ile z Was jest na diecie.. kurcze ja tak lubię jeść :-D a do krótkich spodenek coraz mniej czasu.. czas się zmobilizować ;)
Ja dziewczyny w tym cyklu nie brałam luteiny.. i mam szał... Dziś 30 dc.. testy wskazywały chyba 3 razy że już owulacja jest za rogiem a tu dooopa.. :oo: śluz plodny pokazuje się co jakiś czas.. ale chyba nie będę czekała dłużej i od jutra zacznę lykac lute żeby cyklu nie mieć 60dniowego.. bo maj ma być cudownym miesiącem.:-DPozdrawiam w ten szary bury dzień. Słoneczka w sercu i dużo uśmiechu :blink:

Do góry