oczekiwanie
Fanka BB :)
@Docia1975 u ciebie 25 była owu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RB- offtopowo. Jak administrator zaakceptuje, to będziesz dodana@Lanvin dodalas mnie na fb? Nic nie dostałam [emoji20] wyślij mi może na priv link do grupy [emoji1]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
Nigdy nie wiem jak o M mam mówić do obcych ludzi. Mąż nie powiem, no bo nie-mąż, chłopak brzmi jakbyśmy mieli 18 lat, partner też dziwnie... Dylematy [emoji3]@limonka8721 lepiej niech się nie sprzeciwia, tym bardziej że niemąż i mam przysZłą teściową po swojej stronie [emoji1]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
Ja przy infekcjach biorę Gynoxin, można go brać w ciąży. Ja mam jakąś bakterie, której nie da się wyleczyć, będzie już zawsze, także z bakterią też można być w ciąży.@Spark ponawiam pytanie, czy starania przy leczeniu bakterii mają sens? Czy D leczyć po owulacji? Ale wtedy i siebie powinnam tak leczyć, a po owu to raczej chyba globulki dowcipne z antybiotykiem nie barrrdzo, co? ( o ile coś by pyknęło, chociaż w to nie wierzę...)
Nie wiem jak u Was, ale u nas w niedzielę i poniedziałek ma być słońceZobacz załącznik 804298
A to mój wykres i z nowym termometrem nadal góry i padoły
Dziewczyny czy na bb jest może jakaś wróżka, która potrafi odczarować pogodę???? Ratunku, deprecha, doły, płacze, nostalgia... Masakra, nienawidzę takiej pogody. I jak tu jechać na majówkę???
Moje psy będą szczęśliwe, brudne i śmierdzące
Może to jakieś przeznaczenie? [emoji12] mój telefon dwa lata temu sam wysyłał smsy do ludzi, serio. Kiedyś obudziłam się rano, a tam 4 smsy od ludzi o co mi chodzi, a ja nie wiedziałam co jest grane. Najlepsze, że nic nie miałam w wysłanych :|Bosze, dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć...
Jak miałam 17 lat, poznałam miłość mojego życia. Niestety to niespełniona miłość...
On jest/był 12 lat starszy. Jak to nastolatka szukałam swojego miejsca na ziemi i znalazłam Kościół Ewangelicki i tam JEGO
Przyjaźniliśmy się, on bardzo mi pomagał w nauce, ale niestety nie chciał spróbować wejść w coś poważnego. Był za mną, to .wiem, ale nie chcę rozmyślać dlaczego... Po 2 latach i szczerej rozmowie ochłodziliśmy nasze stosunki. Ja wyszłam za mąż, odeszłam od kościoła. Mieliśmy ze sobą jakiś kontakt, typu życzenia na święta, wspólni znajomi... Po rozwodzie wróciłam do kościoła. On tam nadal był, nadal samotny. Także cały czas, z przerwami, mamy ze sobą kontakt. Co prawda do kościoła już nie należę, ale kontakt z ludźmi jest. To tak w skrócie.
Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Jakiś miesiąc temu, dostałam od Niego smsa około 9 rano, czy dzwoniłam do niego. Po sprawdzeniu telefonu okazało się, że jakimś cudem o 4:57 mój kochany telefon zadzwonił dokładnie pod jego numer. Obróciliśmy wszystko w fajny żart, wymieniliśmy kilka miłych smsów i tyle
Wczoraj późnym wieczorem, farbowałam włosy i układałam sobie leki na wyjazd. W międzyczasie przyniosłam na stół telefon. Poszłam grzebać w komodzie w poszukiwaniu leków i nagle usłyszałam dźwięk sygnału telefonicznego. Pierwsza myśl "ten ch..j z góry, znowu dzwoni na głośniku"... za chwilę "halo, halo" i "Aniu halo, Aniuu..." i zdębiałam... Zanim doleciałam do telefonu, rozłączył się. Znowu mój kochany telefon zadzwonił do Niego!!! Czujecie to. Musiałam się tłumaczyć jak głupia. Dobrze, że jest starym kawalerem, to chociaż żadne babsko mi ryja nie obije
3dpo, to teraz czekamyMój dzisiejszy
Dziś 8dpo, albo jeszcze więcej, termin @ masz na kiedy??25 dc taka temp to ja mam na @, co mnie zastanawia to nie bolace piersi
@Docia1975 u Ciebie już po owu
Zobacz załącznik 804305
dziś chyba 9 dpo @ powinna przyjść w niedziele jeżeli cykl będzie trwał 28 dniDziś 8dpo, albo jeszcze więcej, termin @ masz na kiedy??
Właśnie jakieś przeznaczenie czy cus [emoji1] może masz go na szybkim wybieraniu albo z początku listy?Bosze, dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć...
Jak miałam 17 lat, poznałam miłość mojego życia. Niestety to niespełniona miłość...
On jest/był 12 lat starszy. Jak to nastolatka szukałam swojego miejsca na ziemi i znalazłam Kościół Ewangelicki i tam JEGO
Przyjaźniliśmy się, on bardzo mi pomagał w nauce, ale niestety nie chciał spróbować wejść w coś poważnego. Był za mną, to .wiem, ale nie chcę rozmyślać dlaczego... Po 2 latach i szczerej rozmowie ochłodziliśmy nasze stosunki. Ja wyszłam za mąż, odeszłam od kościoła. Mieliśmy ze sobą jakiś kontakt, typu życzenia na święta, wspólni znajomi... Po rozwodzie wróciłam do kościoła. On tam nadal był, nadal samotny. Także cały czas, z przerwami, mamy ze sobą kontakt. Co prawda do kościoła już nie należę, ale kontakt z ludźmi jest. To tak w skrócie.
Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Jakiś miesiąc temu, dostałam od Niego smsa około 9 rano, czy dzwoniłam do niego. Po sprawdzeniu telefonu okazało się, że jakimś cudem o 4:57 mój kochany telefon zadzwonił dokładnie pod jego numer. Obróciliśmy wszystko w fajny żart, wymieniliśmy kilka miłych smsów i tyle
Wczoraj późnym wieczorem, farbowałam włosy i układałam sobie leki na wyjazd. W międzyczasie przyniosłam na stół telefon. Poszłam grzebać w komodzie w poszukiwaniu leków i nagle usłyszałam dźwięk sygnału telefonicznego. Pierwsza myśl "ten ch..j z góry, znowu dzwoni na głośniku"... za chwilę "halo, halo" i "Aniu halo, Aniuu..." i zdębiałam... Zanim doleciałam do telefonu, rozłączył się. Znowu mój kochany telefon zadzwonił do Niego!!! Czujecie to. Musiałam się tłumaczyć jak głupia. Dobrze, że jest starym kawalerem, to chociaż żadne babsko mi ryja nie obije
Ja dziś też ważenie 0.6kg w dół [emoji6] i to w sumie tylko 4 dni na diecie bo zaczęłam w poniedziałek [emoji6] właśnie jem na śniadanie kanapki z pasta oliwkowa. Nawet smaczne ale musiałam na wierzch plasterek sera żółtego rzucić [emoji23] tak oto się trzymam diety [emoji23]PS. Dzisiaj miałam ważenie - schudłam 0,5kg! Aktualnie 59,1 jeszcze 3,1 i będzie idealnie
Jezu jakie piękne [emoji173] [emoji173] [emoji173] ale bym wypila. Z maszyny czy sama robiłaś? [emoji1]Ja też na wolnym, skusilam się na poranne latte , także zapraszam. @Lanvin gotuj też dla mnie , tylko teraz wersja na miękko. Zobacz załącznik 804308
Paraplu matko aj myślałam że to ciazowy i już się tak ucieszyłam[emoji6] dopiero potem patrzę a tam lh [emoji20]Zrobiłam test i nie wiem co o tym myśleć. Albo jest juz po owu albo jeszcze sporo przed.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]