reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 gratulacje!!!! Kochana, idź spokojnie 10 maja. Naprawdę nie ma sensu wcześniej. Mój gin mi powiedział 2 tyg po terminie @ i wtedy zobaczyłam już plamke z pulsujacym serduszkiem. Takie jest moje zdanie. Gdybym zobaczyła sam pecherzyk to na pewno by mnie to nie uspokoilo. Buźka :*
A do endo?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :) ja dalej na wiosce zjadłam pyszną jajecznicę ze świeżych jajeczek :)
Mififi - gratuluje po cichu i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :):)
Flower , Lavin- szkoda ale kolejny cykl przed Nami, trzeba walczyć. :)

Nataala u mnie przy becie prawie 4tys pęcherzyk miał 6mm bodajże... ogólnie w 6tc ma zwykle ok 5mm... chybaa, że masz późniejszą ciążę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak sobie myślę, że my to i tak mamy szczęście, że żyjemy w takich czasach. Moja mama mi się ostatnio zwierzyła, że poroniła 4 ciąże w tym jedno urodziła w 7 miesiącu no i bidulek odszedł. Z tego co mi opowiadała to nigdy nie miała robionych żadnych badań, o usg to zapomnijmy wogole. Raz w miesiącu do lekarza, dwa palce włożył i po badaniu, szok nie? Teraz to nie do pomyślenia!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry