reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark to ja pewnie cos pomieszalam mi ginekolog mówiła ze ciąża jest wczesna to nie to co trzeba uznalam za wielkość. Ja staram się nie porównywać nie czytać co ile powinno być mi lekarz mówiła ze na ten etap jest jak ma być ale ziarnko nie pokoju będzie zawsze
Ja też miałam oprócz crl w mm, wpisane coś w cm ale too niee dotyczyło pęcherzyka :) spokojnie, na pewno będzie dobrrze :) a ciałko żółte było już widoczne? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 gratulacje kochana ☺ bardzo się cieszę @Lanvin u Ciebie podobnie jak u mnie witaj w klubie mam nadzieję ze następny miesiąc będzie nasz @Flover może jeszcze jest nadzieja dopóki nie ma miesiaczki ☺ i mnie niestety po nadziei rano tempka spadła na leb N szyję moi przyszła @ wredota ....:no2: a miałam nadzieję :no: No cóż łezka poleciała i tak jakoś smutno ale mówi sie trudno żyje się dalej najwyżej będę mieć tylko córcie choć mam nadzieję wciąż ze za miesiąc się uda ... warto czekać bo nagroda jest cudowna

Flower widać coś, ale niee wiem czy to nie ta linia gdzie powinien osadzic się barwnik... marc też tak miała i nic z tego... ale powtórz jutro :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam na dozie dwa miesiące temu :/ też po czasie właśnie, ale może niech Flower poczeka do jutra i rano zrobi kolejny :) może owu była jednak później :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@mfifi04 gratulacje kochana ☺ bardzo się cieszę @Lanvin u Ciebie podobnie jak u mnie witaj w klubie mam nadzieję ze następny miesiąc będzie nasz @Flover może jeszcze jest nadzieja dopóki nie ma miesiaczki ☺ i mnie niestety po nadziei rano tempka spadła na leb N szyję moi przyszła @ wredota ....:no2: a miałam nadzieję :no: No cóż łezka poleciała i tak jakoś smutno ale mówi sie trudno żyje się dalej najwyżej będę mieć tylko córcie choć mam nadzieję wciąż ze za miesiąc się uda ... warto czekać bo nagroda jest cudowna

@Lavin @Flower przykro mi :(
@mififi04 gratulacje:)
@marc który DC?
U mie 20 DC temp idzie w gore wczoraj 36.61 dzis 36,77
@ powinna byc 30.04 bo cykle 26 dniowe wiec jeszcze tydz czekania.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana u mnie dzisiaj tez 20dc.... złe sie czuje cały czas- nie wiem co jest :-(
Wogole o ciąży nie myśle - co bedzie to bedzie ...
wykres wyglada jak wyglada... 8 dni do @

A Ty jak tam sie czyjesz Kochana ?

Załączniki

• IMG_3909.PNG
    IMG_3909.PNG
    54,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry