reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1492924979-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje

Gratuluję!!

@Flower, może owu się przesunęła?? Trudno powiedzieć ;) A jeśli nie, to kolejny cykl nasz!

Ja czekam na @, temperatura spadła, tak jak sądziłam, także ten...zawsze jest szansa, że urodze pod koniec stycznia :) będę podczytywac styczniówki :) a przez ten miesiąc będę kontynuować dietę, więcej schudne, będę się lepiej czuła :)

1492930251-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie lubię tego [emoji52]

Gratuluję kochana! Superrrr....
Ze mnie leci jak z zarzynanej świni ... Mam nadzieję, że będzie szybciej dzięki temu koniec. Ehhhh.... Dziś miałam koszmary w nocy i znowu mi się śniło że mąż mnie zostawił bo nie mogłam mieć dzieci :(
No nic... Jadę z moimi psami na wystawę może choć tam będą jakieś dobre wieści...

O ja wystawy, ale fajnie. Moja kierda się nie nadaje na takie zabawy

Mój m wziął test i mówi że tam jest minimalny cień, mi rano się wydawało że coś tam widzę ale to 5 rano i myślałam że po prostu chce to tam widzieć, a teraz on mi znów dał iskre nadziei :-/

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Nie odbierz tego źle, ale wiesz, że testów odczytywanych po czasie nie powinno się brać pod uwagę. Życzę Ci z całego serca II kresek, ale boję się, że sie rozczarujesz jeszcze bardziej po takiej iskierce nadziei

reklama
@mfifi04 gratulacje!!!! Kochana, idź spokojnie 10 maja. Naprawdę nie ma sensu wcześniej. Mój gin mi powiedział 2 tyg po terminie @ i wtedy zobaczyłam już plamke z pulsujacym serduszkiem. Takie jest moje zdanie. Gdybym zobaczyła sam pecherzyk to na pewno by mnie to nie uspokoilo. Buźka :*

Do góry